Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 2,026 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Open akkordeon-element through click on a link #252793

    Hey!

    I have added a small addition to the accordion that might fix the issue for you, please let us know if the upcoming version (monday, version 2.7) solves your issue.

    If it doesnt we will probably need to see the live version to fix this…

    Regards,
    Kriesi

    in reply to: fontello uploading error #252681

    Hey!
    Version 2.7 should fix all font upload problems :)
    Cheers!
    Kriesi

    in reply to: error when uploading font zip #252680

    Hey!
    Version 2.7 will fix the issue :)
    Regards,
    Kriesi

    in reply to: Custom Icons in Iconboxes? #252679

    Hi!

    Please note that version 2.5.4 which we just released only fixes some minor issues for wordpress 3.9.
    The bugfix for custom icons will be published with version 2.7 next week :)

    Regards,
    Kriesi

    in reply to: Elements dissapear! #252676

    Hi!

    Version 2.7 should fix the issue if elements are set to “no pagination” since they will no longer be affected by the page number. elements that respond to pagination might still disappear on high pages if there is nothing more to show but this is intended behavior….

    Best regards,
    Kriesi

    in reply to: Iconfont Manager upload problem #252675

    Hi!

    We changed the config-templatebuilder/avia-template-builder/php/font-manager.class.php file.
    Version 2.7 will include the fix as well ;)

    Best regards,
    Kriesi

    in reply to: [BUG] Google maps error when 2 maps at both #252668

    Hi!
    version 2.7 should fix the problem ;)
    Regards,
    Kriesi

    in reply to: Fontello and Enfold issue-New Topic #252625

    Hi!

    It works fine for me with both your font and a font that I have uploaded: http://cl.ly/V3Uh
    maybe its a simple caching issue and you can fix it by shift-reloading the editor page…

    Regards,
    Kriesi

    in reply to: Duplicate Posts Using the Masonry Layout #252618

    Hey Tyler!

    Since I cant reproduce the issue on my local installation: Would you mind posting me your FTP credentials as well so i can do a few quick trial and error tests? If I happen to find the bug this way I will fix your installation and also include the bugfix with the next theme release.

    Thanks for your help! :)

    Regards,
    Kriesi

    Hey!

    Only thing I can think of that might cause this is the character encoding of your database. Can you check if the database uses anything else than utf-8 or a variation of utf-8

    I was not able to reproduce the issue on any other server/setting…

    Regards,
    Kriesi

    in reply to: Accordion bugs #252586

    Hi!

    Unfortunately this is very hard to track down. I could reproduce the issue a few times and once I started debugging its working fine without problems :P

    I am also not sure if the newly released wordpress 3.9 update changed anything that fixes the issue (a new tinymce editor was implemented, and there is a good chance that the error is/was caused by tinymce)

    Mind updating to the latest wordpress and theme version and then also try to reproduce the issue, and let us know if you can reproduce it or not?

    Best regards,
    Kriesi

    in reply to: Possible bug: blog posts grid 4 column IPad image scaling #252581

    Hey!
    will be fixed with the next update ;)
    Regards,
    Kriesi

    in reply to: Happy Birthday Enfold! #252369

    Ha!

    In fact I did! ;D
    But thanks a lot, its been a great year. Lets hope for many more :)

    Cheers!

    • This reply was modified 15 hours, 51 minutes ago by  Kriesi.
    in reply to: Update for Coherence #252285

    Update should be available in a few hours once its approved by themeforest ;)
    Cheers!

    in reply to: Page listing missing for all buttons #252284

    Hi!

    We already found the problem, an update is on its way :)

    Cheers!
    Kriesi

    in reply to: Fontello and Enfold issue-New Topic #252218

    Hey!

    Site works again and so does the font uploader. next big theme update (version 2.7) will also include the fix ;)

    Cheers!
    Kriesi

    in reply to: Fontello and Enfold issue-New Topic #252211

    Ah ok, you also had a typo at Host :P

    I will see what I can do now :D

    in reply to: Fontello and Enfold issue-New Topic #252210

    Ok. does not work for me :(

    Tells me: Cannot find user, please try again. Make sure your Caps Lock is not engaged!
    Are you able to access it? In that case you could simply delete the enfold folder and upload it again…

    in reply to: Fontello and Enfold issue-New Topic #252178

    None of those work for me in any case. I would say we continue this by email. to avoid any confusion:
    whenever you pass a password please also add the correct username and where I can use it. maybe we just got a misunderstanding.
    Please send the information in the following format:

    FTP data:
    Use on url: https://webftp.dreamhost.com/
    Host:
    Login:
    Password:

    thanks :)

    in reply to: Update for Coherence #252173

    Hey!
    Thanks for helping! This can be fixed by changing functions.php.

    Search for

    add_action('wp_head', 'avia_custom_styles', 20);
    

    and change it to

    add_action('init', 'avia_custom_styles', 20);
    

    I will release an update immediately

    Cheers!
    Kriesi

    in reply to: Theme Options Styling Issue #252172

    Hey!
    Thanks for helping! This can be fixed by changing functions.php.

    Search for

    add_action('wp_head', 'avia_custom_styles', 20);
    

    and change it to

    add_action('init', 'avia_custom_styles', 20);
    

    I will release an update immediately

    Cheers!
    Kriesi

    in reply to: Fontello and Enfold issue-New Topic #252160

    Hi!

    Ok we are one step closer but still not quite there ;D
    If I log in to the admin panel and go to the “Manage Domains” I can see the gashland.org domain with a few links below. when clicking on FTP a new window opens and asks for login details but none of the passwords above works.

    Do have that one as well? :)

    Regards,
    Kriesi

    in reply to: Fontello and Enfold issue-New Topic #252125

    Hey!

    I am afraid without the ftp data this is not possible for me. If you got some kind of hosting panel that allows you to access files directly that might work as well

    Cheers!
    Kriesi

    in reply to: Text Block / Tiny MCE Bug #252116

    Hey!
    I have problems reproducing the issue. mind taking a short 1 minute screencast with http://www.screenr.com/ so I can exactly see what you do to get the error? :)

    Regards,
    Kriesi

    in reply to: Fontello and Enfold issue-New Topic #252115

    Hey!
    In order to solve the current problem and also fix the font upload issue afterwards I need to edit the files on the ftp server. since the credentials you sent me dont allow me to do that there has to be another set of login details. Maybe you can get them from your hosting provider?

    Cheers!
    Kriesi

    in reply to: Fontello and Enfold issue-New Topic #252112

    Hi!
    Thanks, but unfortunately with those credentials I can not see the enfold theme folder. I only see a Maildir folder with some empty subfolders and a logs folder that I cant access. No wordpress or themes :/
    Cheers!
    Kriesi

    in reply to: Iconfont Manager upload problem #252108

    Thanks!

    Icon uploading should work fine for you now ;)
    We will include the fix in the next update (version 2.7)

    in reply to: Iconfont Manager upload problem #252081

    Hey @rseybold !

    Thanks for that. Mind adding FTP credentials as well? In order to fix the problem I will need to do some trial/error testing with a few lines of code, something which is not really possible without FTP access to the theme folder :)

    Cheers!
    Kriesi

    in reply to: Fontello and Enfold issue-New Topic #252030

    Hi!

    Can you post us the FTP credentials as well please? It seems that during an upload test an error occurred and I will only be able to fix it with FTP login.

    Very sorry for all the trouble!

    Best regards,
    Kriesi

    • This reply was modified 1 day, 5 hours ago by  Kriesi.
    in reply to: Custom Icons in Iconboxes? #252020

    Hey David!

    Maybe I am too stupid but I am not able to log in on the ftp with those credentials. mind checking them for typos? :)

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 2,026 total)