Forum Replies Created

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Slideshow height auto-resize on load #123368

    Hi,

    I add this code to my CSS file :

    #top .slideshow {

    height: 227px !important;

    }

    and it seems to work now.

    in reply to: Slideshow height auto-resize on load #123367

    Hi, thanks.

    I added your code but now, the slider is resizing everytime with each picture…

    It’s like 227px > 230px >227px..

    Can you help me please ?

    in reply to: Delay when displaying menu titles #113046

    Hi, I’ve tried your css but it doesn’t change anything for me…

    Thus, it’s not beautiful to see a small button with an huge height like that !

    You don’t have any other solution ?

    Thx

    in reply to: Delay when displaying menu titles #113042

    Hi, thanks a lot for your reply !

    How do you see the error on aviapoly2.js on line 1752 ?

    I couldn’t manage to localize it !

    But I modified the file with ” if(!controls.length > 0) return;”

    Is that good ?

    in reply to: Delay when displaying menu titles #113040

    Ho sorry man, I forgot the URL !!!!

    The website I’m talking about is this one : http://massenez.com !

    Thanks

    in reply to: Delay when displaying menu titles #113039

    No cocktails is the name of one of my sections in the menu !

    in reply to: Ajax call on a specific element ? #108273

    Hi, thx !

    I changed my css like that :

    .safari #ProductWrapper ul.products-rub li#menu-item-3568:hover,

    .safari #ProductWrapper ul.products-rub li#menu-item-3514:hover {-webkit-animation: cremeTranslateX 5s infinite ease-out !important;}

    and it finally worked ! I think there was a bug with the cubic-bezier property…

    Regards

    in reply to: Ajax call on a specific element ? #108271

    Hi so here’s my website : http://massenez.com/ and when I was talking about full background videos it was for the cocktails pages such as : http://massenez.com/en/her-cocktails/miss-massenez-cocktail/.

    I found how to autoplay the videos by appending them with javascript and not in post pages. This way, the videos always work.

    Just on Safari, we can just see the poster pic, not the autoplay video loop… Why ?

    Also, when I hover “Our products”>”Gammes Eaux-de-Vie Massenez” or “Gamme Crème et Liqueurs Massenez” on Safari, the CSS3 animation doesn’t work… Would you know why ?

    Thx

    in reply to: Hide/Remove parent page on mobile select menu #109637

    Hi,

    Thanks I will try your method but I already managed to make it work in this way :

    var i = 0;

    $(‘.mobileMenu’).find(‘option’).each(function(){

    if(i<20){ i++;}

    else{i = 1;}

    $(this).addClass(‘option-‘ + i);

    });

    Then, in a js file I target the class I want to remove.

    in reply to: Hide/Remove parent page on mobile select menu #109635

    Hi Nick, it gives me an error : Uncaught TypeError: Object has no method ‘val’.

    in reply to: Ajax call on a specific element ? #108269

    Hi, the site will be online tomorrow so we could debug that together at this time !

    Thank you very much for your quick feedbacks ;)

    in reply to: Ajax call on a specific element ? #108266

    A classic page with only a “post/page content” tab in its Template Builder.

    I can’t give you the URL because the site is in maintenance mode…

    Here is a part of the code in HTML mode written on the page :

    <div id=”video-loop-wrapper”>

    <div id=”video-loop”>

    <video id=”bg_video” width=”800″ height=”450″ class=”video-js” loop=”loop” preload=”metadata” autoplay=”autoplay” poster=”My_poster_URL”>

    <source src=”My_mp4_URL” type=”video/mp4″ />

    <source src=”My_webm_URL” type=”video/webm” />

    <source src=”My_ogv_URL” type=”video/ogg” />

    </video>

    </div>

    </div>

    Do you think the problem comes from a Myme type issue ?

    in reply to: Ajax call on a specific element ? #108264

    OK, thank you very much for your answer, will try this plugin and see !

    I had a last question :

    I use in one of my page the dragdealer.js to make a nice touch slideshow and, in one of my screen I’ve got a video (included with a HTML5 video tag) as a background that plays on load. This thing is, when I refresh the browser, there’s just a black screen, the video is not loading like the first time I saw the page… It’s a little weird. I use video-js lib as well. Any idea ?

    Have a great day.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)