Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Menu dropdown stop working #100640

    Hi Peter!

    I found out that it was a mistake I made when deleting the cart from the menu. I reinstalled the theme an tried to remove it again. Now I did it the right way and everything is OK again. So this is solved.

    Thanks for support / ola

    in reply to: Error Replete Template Builder #98693

    Wonderful… i just love when there is a button that fix it all. It worked, I did’t see that one before!

    Thanks for support!

    / ola

    in reply to: Error Replete Template Builder #98691

    Hi Ismael!

    Now I installed the theme 3 times with new downloads of the theme. Same problem.

    What to do? Could you please take a look on the site?

    I could send you credentials if possible.

    I’m going live i a day or two and need it to work as intended, I need support :-)

    Thanks! / ola

    in reply to: Error Replete Template Builder #98689

    Hi Devin!

    Thanks. I tried both solutions. No plugin and a new upload of the theme, I tested it with or without woo commerce. Sorry to say, but it is the same problem. It is a new installation of wordpress.

    What to do?

    Best regards

    Ola Hedin

    PS! I didn’t have any plugin installed when I uploaded the theme the first time.

    in reply to: woocomerce 1.4 #61782

    I got the same error message and need an update! Is this in progress?

    in reply to: Missing argument error #62486

    I also got this problem and I can’t uninstall the new and install the old/original plugin. Probably need an update of the theme.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)