Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Default Ruler on Homepage #255030

    That works perfectly… thank you very much…. great quick response
    Myles

    Hi Peter/Ismael,

    Have just spoken to the hosting provider and they have looked at the site and increased my php4.ini as well and the site still has the problem!

    I am not sure what to do now?

    Thanks

    Hi Peter/Ismael,

    Unfortunately it has not made any difference. I can only view the html editor window and not the visual window. I used the method described in the tutorial you sent and increased the memory to 64M in wp-config.php.

    In the editor window (beside the Add Media button) there is a down arrow and when i click i get this message…

    Internal Server Error

    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

    Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

    More information about this error may be available in the server error log.

    Apache/2.2.3 (CentOS) Server at watsonphillipsnorman.com Port 80

    Can you plese help shed light on this as I really need the Visual editor to work. Thanks again from Myles

    Thanks so much, I will try this tomorrow. I will let you know if it works. Best wishes from Myles.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)