Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Avia Feedback doesn't add entry properly #43026

    Yeah, nothing’s worked. No conflicts.

    in reply to: Avia Feedback doesn't add entry properly #43024

    I have this same problem, but this fix didn’t work for some reason! I’ve tried finding js conflicts and plugin conflicts, and there appear to be none. Is there a new version of the plugin by any chance? Mine is about 6 months old…

    in reply to: Problem with "Avia Feedback Box" WordPress plguin #35310

    Thanks for the response James. I do have a normal setup.

    If it would help I wouldn’t mind giving you access to the backend to see what could be causing problems…

    in reply to: Problem with "Avia Feedback Box" WordPress plguin #35308

    I did some testing and figured out more specifically what’s going on. When you submit a new one (you can go ahead and try it and I’ll just delete it from the backend if you want), the ajax loader never stops and completes. It just looks like it’s continuously loading and your post never actually gets submitted. I opened the same page in a new tab, and it showed the new entry, while that entry in the previous tab was still “submitting”. So my guess is people get annoyed and confused, and click submit a second time, and it gets registered twice.

    So it seems like the real problem is that when you create a new post, it never gets past the “submission in progress” stage and to the “submission complete” stage of the UI. Is there anything I can do to fix this?

    I can’t really delete other plugins because the site is live and there are a TON of plugins running, with a decent amount of traffic.

    in reply to: Problem with "Avia Feedback Box" WordPress plguin #35306

    Anyone have any ideas for how to fix this?

    in reply to: Problem with "Avia Feedback Box" WordPress plguin #35305

    My problem is different but I suspect it might be rooted in a similar cause. Every post that people make is duplicated and shows up twice on the site. How can I fix this?

    If this should have been a separate thread I’m sorry, but I can’t seem to find a “new thread” link anywhere on this site…

    My site is at http://thechrisgethardshow.com/get-involved/

    NOTE: I’ve deleted the duplicates, but I promise it happens every time someone creates a new feedback item!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)