Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Portfolio Pagination question… help! #94202

    I just did a quick test. I re installed wordpress and the theme in a new temporary directory, and re created a couple of pages in the portfolio part.

    The pagination worked fine in this when when my reading settings were ‘Front page displays latest posts’ But when I changed this to ‘Static page’ the pagination stopped working.

    So I copied every setting in my test install over to my actual website hoping that would correct anything wrong but still it didn’t work!

    in reply to: Portfolio Pagination question… help! #94200

    Hi Dude,

    My portfolio / front page is ready set as a static page. I’ve not changed that setting since I installed the theme…

    Any other ideas?! :)

    Thank you for trying!

    Regards

    Darren

    in reply to: Portfolio Pagination question… help! #94198

    Tjeerd,

    I thought it was just me with this problem!

    Have you made any changes to any of the theme builder sections or options of the theme in wordpress?

    Its really the only thing I can think of that i’ve changed since noticing this problem, but having not had separate pages before now I didn’t know if it was something I had done or like you mention a problem since the wordpress update….

    Regards,

    Darren

    in reply to: Portfolio Pagination question… help! #94196

    Hi Devin,

    Thanks for your reply. I’ve worked my way through the troubleshooting and everything seems to be fine with all the points there.

    I also tried restoring the permalinks to default, and that had no effect.

    Finally I tried disabling the plugins I have and testing it again and again no luck!

    Are there any settings in the theme options / template builder sections that I should or shouldn’t have activated. Or is there anything in those parts that would cause a second page of portfolio items not show up?

    I’m just guessing now!

    Thanks again for your help, hopefully theres something simple being missed here…

    Darren

    in reply to: Portfolio Pagination question… help! #94194

    Update: While trying to solve the issue with pagination I ran into multiple error 404 for each separate page, and nothing I could do would get the separate page system to work on the frontage.

    After adding the permalink change above the frontpage now just refreshes the page without displaying the remaining portfolio posts on the front page.

    What am I missing?

    Hope someone has a moment to help me out here

    Thanks!

    Darren

    in reply to: Portfolio Pagination question… help! #94193

    This is the new page I am getting now after the permalink change… Not sure why?

    http://www.exile-design.com/page/2/

    in reply to: Portfolio Pagination question… help! #94192

    Thanks Dude,

    I changed the permalink settings like you suggested, but now instead of the page refreshing like before it displays an ‘Error 404′

    Any ideas on this next step??

    Darren

    Perfect!

    Thank you very much, such a simple fix that i’m sure would have taken me a lot longer to even find let alone sort out!

    Cheers!

    Darren

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)