Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 305 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Problem with menu on tablet #355900

    ALL SET now! THANK YOU. MAHALO! for all of your great assistance. It is truly appreciated.

    in reply to: Table not fully responsive #355897

    ALL SET now! THANK YOU. MAHALO! for all of your great assistance. It is truly appreciated.

    in reply to: Table not fully responsive #355335

    Any ideas of this yet? Also after your changes, I see the background of the title bar is now white rather than the green it was previously. How do we get that back.
    Thank you!

    in reply to: Table not fully responsive #354286

    Thank you
    but see this image :http://imgur.com/IkLHUcE

    in reply to: Table not fully responsive #353922

    The tables are working but the white background of the main menu when I look at it on the tablet now wraps to a second line.
    The white background extends too far on the desktop but not far enough on the tablet…strange?

    in reply to: Problem with menu on tablet #353906

    Thank you. The only thing I see now is that the main menu background extends past the last menu item. We want it to fit what it there and not extend into an empty area in the menu.
    Hope that makes sense.

    in reply to: Table not fully responsive #353803
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Table not fully responsive #353688

    I need you go go into my site and clean up the code so this all works properly. Where can I send you log in info?
    I tried yesterday and marked reply private but it still showed up on the forum.
    Thanks

    in reply to: Table not fully responsive #353406

    Sorry that did not work either

    in reply to: Table not fully responsive #353327

    No that made is look worse on the computer screen :-(

    in reply to: Problem with menu on tablet #353298
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Table not fully responsive #353216

    You gave me this code.
    Here is a screen shot of the tablet; http://imgur.com/zu1WiL4

    It is responsive for iphone either mode, but not for tablet in portrait mode. If I change the code, I lose my background of the menu bar.

    in reply to: Problem with menu on tablet #353212

    That is the code support gave me.

    in reply to: Problem with menu on tablet #352533

    Sorry but all of this is getting more and more frustrating with the code.:-( Can we clarify this? Here is what I have after I put in your code..
    The main menu with the white background is extending all the way across the page and we do not want that. Just enough to hold what is in the menu and we don’t want it to wrap to a second line if someone enlarges the screen.
    Thank you

    @media only screen and (max-width: 990px) {
    .logo img { max-width: 70%; }
    .logo { left: 0!important;
    }
    }
    @media only screen and (max-width: 480px) {
    .responsive .logo a, .responsive .logo img {
    max-width: 90%;
    height: auto !important;
    margin-left: 0!important;
    margin-top: 10px!important; }
    }
    @media only screen and (max-width: 767px) {
    ul#avia2-menu {
    display: none;
    }
    }
    #top .header_color.av_header_transparency .avia-menu-fx {
    background: transparent;
    }
    #top .header_color.av_header_transparency, #top .header_color.av_header_transparency .phone-info.with_nav span {
    color: #000000;
    }
    .header_color .header_bg, .header_color .main_menu ul ul,.header_color .main_menu .menu ul li a,.header_color .pointer_arrow_wrap .pointer_arrow, .header_color .avia_mega_div,.header_color .av-subnav-menu > li ul,.header_color .av-subnav-menu a {
    background-color: rgba(255,255,255,0.3);
    }
    #top #header_meta a, #top #header_meta ul, #top #header_meta li, #top #header_meta .phone-info {
    color: #305c29;
    font-size: 12px;
    }
    .html_header_top.html_bottom_nav_header .main_menu>div, .html_header_top.html_bottom_nav_header .main_menu ul:first-child { width: 73%; }
    .av-main-nav > li > a { padding: 0 6px;
    }
    ul#avia-menu {
    background-color: rgba(255,255,255,0.4);
    border-radius: 5px;
    }
    }
    div#header_meta {
    background-color: rgba(255,255,255,0.5)!important;
    }
    #top .av_header_transparency #header_meta li {
    border-color: rgba(255,255,255,0.25);
    font-size: 12px;
    }
    body {
    font-size: 15px;
    }
    .av_phone_active_right .phone-info {
    float: right;
    font-size: 12px;
    }
    #socket .sub_menu_socket {
    float: right;
    margin: 0;
    font-size: 12px;
    }
    #socket .container {
    padding-top: 15px;
    padding-bottom: 15px;
    font-size: 12px;
    }
    #footer .widgettitle {
    color: #FFFFFF;
    font-size: 22px;
    }
    .main_color .tabcontainer .tab:hover, #top .main_color .tabcontainer .tab.active_tab {
    color: #5F8821;
    font-size: 15px;
    }
    .sidebar_tab, .main_color .tabcontainer .tab {
    color: #5F8821;
    font-size: 15px;
    font-weight: bold;
    }
    div .main_color .tabcontainer .active_tab_content, div .main_color .tabcontainer .active_tab {
    background-color: #e1e7d4;
    color: #000000;
    }
    .newsbox .news-thumb{
    display: none;
    }
    #footer strong.news-headline {
    font-size: 14px;
    color: #ffffff;
    }
    #footer span.news-time {
    font-size: 14px;
    color: #ffffff;
    }
    #socket .menu {
    margin-top: 6px;
    font-size: 14px;
    }
    .widget_recent_entries li a {
    font-style: italic;
    font-family: “Georgia”, “Times New Roman”, Helvetica, Arial, sans-serif;
    font-size: 14px;
    }

    in reply to: Table not fully responsive #352420

    I used the browser window so I could get a screen capture. It DOES look this way on the tablet. What Can I do?
    The other issue is when computer screen is larger, the menu wraps to a second line.

    in reply to: Problem with menu on tablet #352216

    This is the custom code I have right now from other support guy:
    @media only screen and (max-width: 990px) {
    .logo img { max-width: 70%; }
    .logo { left: 0!important;
    }
    }
    @media only screen and (max-width: 480px) {
    .responsive .logo a, .responsive .logo img {
    max-width: 90%;
    height: auto !important;
    margin-left: 0!important;
    margin-top: 10px!important; }
    }
    @media only screen and (max-width: 767px) {
    ul#avia2-menu {
    display: none;
    }
    }

    The menu also messes up if you increase the desktop screen….menu wraps to a second line. How can we stop this?

    in reply to: Problem with menu on tablet #352180

    To what? I have it activated for Smartphones and tablets. What would work when the problem is on the tableT

    in reply to: editing the enfold footer #352060

    Dashboard?Appearance / Menu
    Create a custom menu and select it as the footer menu. Then put what you want in that

    in reply to: Creating Anchors on page to link to from within page #349486

    Thank you!

    in reply to: Creating Anchors on page to link to from within page #349377

    Yes I know that..but I am not using a color section. Just a text box.
    Is the only way to do it using a color section?

    in reply to: Creating Anchors on page to link to from within page #348755

    Thanks. I saw this but it talks about using in a color section. I don’t have a color section on the page. Just content/ text boxes. Is the same option available with that?

    in reply to: Change size of contact form boxes #348432

    Ah..ok. So many things to learn :-)
    Thanks

    in reply to: Putting another social icon in the secondary menu #348430

    Well I got a cart image..so I know the code worked. But that is not the image I want to use.
    I have a TRIPADVISOR icon I want to use from my media library. I put the url in but nothing showed up.

    Anything else to try?
    Thanks

    in reply to: Semi Transparent Background Color for sidebar menu #348372

    SOLVED. Nevermind. Client did not like the look of using the sidebar.

    in reply to: Trying to upload Child theme #348171

    Solved. Finally got it all straightend out. Thanks

    in reply to: Layer Slider Not showing #347931

    I have done that and I did use the advance layout builder. It is set up exactly as it was on my testing site and it worked there just fine with the exact plugins.

    I just deleted the old slider and created a new one and it is working fine now.
    Thanks
    SOLVES

    • This reply was modified 2 weeks, 2 days ago by  elames.
    in reply to: Google Webmastertools #347856

    You can download the google generated html code and just ftp it to the server and put in your public_htnml folder. You then verifty it in webmaster tools and done.

    in reply to: How to redirect the default page? #347855

    You have to use WP and go to settings and select which page you want as your home page. And then under Enfold Theme Options, select the page you want as your home page.

    in reply to: Trying to upload Child theme #347768

    Your child theme. I downloaded it again and tried it but get this now:
    Unpacking the package…

    Installing the theme…

    Destination folder already exists. /home/53/95/7009553/web/wordpress/wp-content/themes/enfold-child/

    Theme install failed.

    • This reply was modified 2 weeks, 3 days ago by  elames.
    in reply to: Recent Posts in Footer #345364

    Thank you that worked.

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 305 total)