Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Google Map Issue with Shortcode Tabs #52425

    Hi Kriesi,

    So do you think it has to do with the map loading while the tab loads? Maybe if the map is delayed in loading after the tabs load it will work? Please let me know what you think and if there’s a fix you can email me? Thanks!

    in reply to: Google Map Issue with Shortcode Tabs #52424

    Hi Kriesi,

    Thanks for responding to my issue. Here’s how some people have been fixing the issue. I was hoping that there’s just some code to write in one area and it fixes all the issues? http://stackoverflow.com/questions/4528490/google-map-v3-off-center-in-hidden-div

    Or would it be akin to a solution like this in the jQuery:

    After much searching I found the issue was related to the iFrame being embedded inside a jQuery accordion. It rendered correctly initially when the accordion was rolled up by however when it was rolled down, the map position was thrown out.

    Managed to fix the marker location by creating a new event which fired out when the accordion rolled down which re-rendered the iFrame and map position.

    in reply to: Google Map Issue with Shortcode Tabs #52422

    Hi, please keep me posted on the progress. Thanks!

    in reply to: Footer problem #50289

    Hi Dude,

    Thanks for your response. I replaced the code as you suggested but the footer is still off to the right when viewing it in Firefox. Please let me know if there is anything else I can do to fix this.

    Thanks,

    Enrique

    in reply to: Contact Us Form Error #50039

    Hi there,

    The problem is that after someone sends an mail no success message shows up (but the message goes through).

    Please try it for yourself and advise how I can fix this. http://www.heyheygorgeous.com/contact-us

    Thanks again.

    in reply to: Search Box #50053

    Great thanks so much! I will check it out!!

    in reply to: Contact Us Form Error #50037

    Here is the whole contact-form.php:


    <?php

    /**

    * The Contact form gets generated by the avia_form class located in framework/php/class-form-generator.php

    */

    $form_args = array(

    “heading” => “<h3>”.__(‘Send us mail’,'avia_framework’).”</h3>”,

    “success” => “<h3>”.__(‘Your message has been sent!’,'avia_framework’).”</h3><p>”.__(‘Thank you!’,'avia_framework’).”</p>”,

    “submit” => __(‘Send’,'avia_framework’),

    “action” => get_permalink()

    );

    $elements = array(

    ‘yourname’ => array(‘type’=>’text’, ‘label’=>__(‘Name’,'avia_framework’), ‘check’=>’is_empty’), //user name

    ‘email’ => array(‘type’=>’text’, ‘label’=>__(‘E-Mail’,'avia_framework’), ‘check’=>’is_email’), //user email

    ‘website’ => array(‘type’=>’text’, ‘label’=>__(‘Website’,'avia_framework’), ‘check’=>”), //user website

    ‘subject’ => array(‘type’=>’text’, ‘label’=>__(‘Subject’,'avia_framework’), ‘check’=>’is_empty’), //subject

    ‘message’ => array(‘type’=>’textarea’,'label’=>__(‘Message’,'avia_framework’), ‘check’=>’is_empty’), //message

    ‘myemail’ => array(‘type’=>’hidden’, ‘label’=>”, ‘check’=>”, ‘value’=> avia_get_option(‘email’) ), //email adress the form should be sent to

    ‘myblogname’=> array(‘type’=>’hidden’, ‘label’=>”, ‘check’=>”, ‘value’=> get_option(‘blogname’) ), //name of the website, gets added to the subject line

    ‘username’ => array(‘type’=>’decoy’, ‘label’=>”, ‘check’=>’must_empty’), //decoy input field for bots, input field gets hidden, if bot enters value form wont be submitted

    );

    $contact_form = new avia_form($form_args);

    $contact_form->create_elements($elements);

    $contact_form->display_form();

    ?>

    in reply to: Contact Us Form Error #50036

    Hey thanks for your response! That’s exactly the code I have in the contact-form.php. I even copied and pasted it in again just to make sure and I still get the following screen after you submit a message, which says:

    Contact Us

    Send us mail

    Thanks,

    Enrique

    in reply to: Columns shortcodes not work #48120

    When I type in the shorthand codes like it’s documented, it doesn’t seem to be working properly. Can you take a look at the documentation and confirm that it’s accurate?

    in reply to: Shoutbox questions. #48886

    How do I create a template that doesn’t have any containers so that I can Iframe a large website in… see:

    http://www.heyheygorgeous.com/isocisalon/admin/

    It’s a very large scrolling site after you login so it really doesn’t fit the container for the full screen.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)