Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 41 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: LayerSlider blank after updating to Enfold 3.0 #335467

    Hi, I have the same problem with version 3.0.1 of Enfold sliders LayerSlider are empty at the display, with the Avia Builder or shortcode it does not work.
    As I have the extension LayerSlider I also installed in addition to the theme Enfold and I turned on, there it works!
    There is a bug somewhere between Enfold and integrated LayerSlider extension…

    Regards.
    Jean

    • This reply was modified 1 week ago by  Jean.
    • This reply was modified 1 week ago by  Jean.
    • This reply was modified 1 week ago by  Jean.
    • This reply was modified 1 week ago by  Jean.
    • This reply was modified 1 week ago by  Jean.
    in reply to: layerslider does not work after update #335203

    Hi, I’m in the same situation, Enfold 3.0.1 and no visibility for LayerSlider (new or exemple)…
    Regards.
    Jean

    in reply to: on_sent_ok contact Form in Portfolio Ajax #334063

    Hi, thank you for that track but I use Contact Form 7 for technical reasons.
    It’s much more powerful and versatile than the builder Avia.
    I just have this javascript bug that blocks the redirect.

    Regards.
    Jean

    in reply to: Enfold Showcase #314445

    @Ikyo
    Nice site but your slider has some problems: too short a time to enjoy, order of display screens on the iMac …
    Regards
    Jean

    in reply to: Enfold Showcase #306155

    @ Stéphane
    Nice job and good webdesign. Your english is not to bad… :-)
    Regard.
    Jean

    in reply to: WordPress SEO by Yoast conflict #286675

    Sorry, I dont see the theme section in the breadcrumb.

    Good luck in your search…

    Regards.
    Jean

    in reply to: WordPress SEO by Yoast conflict #286552

    Hi, I have the same problem as you on the home page, the navigation items do not work with SEO by Yoast.
    I just followed the recommendations of Peter in the given link and it works.

    2 files to edit:

    enfold -> config-wordpress-seo -> config.php (lines 17 and 18 are eliminated)

    remove_action('template_redirect', 'wpseo_frontend_head_init', 999);
    add_action('template_redirect', 'wpseo_frontend_head_init', 9);

    enfold -> config-TemplateBuilder -> avia-template-builder -> php -> template-builder.class.php (we replace line 174)

    add_action( 'template_redirect',array($this, 'template_redirect') );

    with

    add_action( 'template_redirect',array($this, 'template_redirect'), 1000);

    It works for me.

    Regards.
    Jean

    • This reply was modified 3 months, 2 weeks ago by  Jean.
    in reply to: Change CSS for click-to-call format #271844

    Hi, OK I know that is the solution but my customer like to have this function.

    I chose to use a real link and a style associated with a CSS class. This is good.

    Regards..
    Jean

    in reply to: Change CSS for click-to-call format #271740

    Hi Josue, this is the same with all website, look here : http://therapie.gestalt.fr/
    Bug link tel on iOS

    The phone number does not have line is:
    - Let Safari that created the specific link (< a href=”tel:xxxxxxxxxx” >)?
    - Either a script in Enfold?

    I think if I created the link I can control the style:
    < a href=”tel:xxxxxxxxxx” > xx xx xx xx xx </ a>

    But I want to have a global solution without creating links if possible.

    Regards.
    Jean

    • This reply was modified 4 months, 3 weeks ago by  Jean.
    • This reply was modified 4 months, 3 weeks ago by  Jean.
    in reply to: Enfold Showcase #268498

    Hi, my last customer website with Enfold : http://ecole-superieure-de-vie.gestalt.fr/

    Regards.
    Jean

    in reply to: Blank page and Header Size in pixels #264763

    Hi Yigit, that very Nice!

    Thank you.
    Regards.
    Jean

    in reply to: Blank page and Header Size in pixels #264553

    Hi, it is very simple to do, just do it with the theme:
    Bug Header pixel value with Blank page
    If I request a page without header appears when it is set up with pixels.

    Regards.
    Jean

    in reply to: Blank page and Header Size in pixels #264336

    Hi, I mean no margin same the slim or large setting.

    Regards.
    Jean

    in reply to: Please contribute and translate Enfold #258449

    Hi, the new sharing buttons on blog posts are not translatable, no entries in .po file (Share on…).
    I made changes to the file helper-social media.php but it is not a good solution.
    Thank you thinking of adding these terms in the next version of language.

    Regards.
    Jean

    in reply to: Enfold Showcase #253094

    Hi, new website for a customer : http://therapie.gestalt.fr/

    This site is part of a set powered by WordPress MU.

    Regards.

    Jean

    in reply to: Enfold Showcase #248235

    Hi, my last webdesign online : http://sauterneschateaujonka.com/
    French White Wine Sauternes. :p :D
    Good visit…
    Regards.
    Jean

    • This reply was modified 6 months, 2 weeks ago by  Jean.

    Hi, the “Hide Mobile Menu Submenu Items” option not work with Mega menu, when is active no click on section to open sub-menus… on iPad, they work on computer.

    Regards.

    Jean

    in reply to: Lasted News Widget – Number of items bug #217367

    Hi, I just see where the bug for the one problem, I did not select a category in the proposed choice, I want to view any of the categories, making a selection in all categories it works, but if I come back without selecting it currently 2 new items and more. OK I see.

    For the second problem, try with your theme is the same, Overview no background-color displayed in the mode “Header with Social Icons and bottom navigation” with Safari under 10.6.8.

    Regards.
    Jean

    in reply to: Enfold Showcase #217262

    Hi all, I have several designs on Enfold online now:
    http://ctbtp.com/ (Construction of buildings)
    http://vignobles-du-hayot.com/ (Wine and wine merchant)

    In development:

    http://blog.sagne-cuisines.com/

    Regards.

    Jean

    in reply to: No preview with Enfold in dev website #204625

    Hi Dude, thank you for this code, it works fine now. To be added in the next update.

    Happy New Year 2014! :)

    Regards.

    Jean

    in reply to: No preview with Enfold in dev website #200823

    Yeap, me too, no preview after publishing… wrong situation. Not good… :-(

    Regards.

    Jean

    in reply to: Avia builder – No javascript animation in image content #181651

    I found what was wrong, I duplicated the header.php file to include specific text and call out some links have changed and libraries are not loaded … hopefully after changing the file in my child theme. :-D

    Regards.

    Jean

    in reply to: No preview with Enfold in dev website #179694

    Hi, thank you for the test, I disabled the cache Super cache, disabled extension, emptied the browser cache and cookies … no preview.

    Too bad you board not left a standard WP theme (Twenty Eleven for example) you will see that theme preview works in this case with your current content, but not with Enfold.

    Look this screen capture:
    No preview

    Regards.

    Jean

    in reply to: No preview with Enfold in dev website #178043

    Hi, I have done this several times, I checked on the site of the Super Cache extension uninstallation, everything is OK, but the preview does not work.
    If I change the database is the same.
    If I reinstall WP and Enfold the same database that does not work, if I take an empty database with Enfold it works.
    If I activate another theme (Twenty Eleven, Twenty Ten) preview works with the same database.
    There must be a temporary cache for Avia right? This is where it does not work correctly.

    Regards.

    Jean

    in reply to: No preview with Enfold in dev website #177370

    Hi, on the development website I have not yet activated Super Cache, at least I do not remember.
    I just testing locally with Mamp.
    No extension Super Cache: all is well.
    Installing Super Cache but not activation: all is well.
    Enabling Super Cache with basic options: all is well.
    Activation of recommended options and management with the htaccess file: Can not preview.
    Disabling cache: Can not preview.
    Supression extension : Can not preview.
    Supression of rules htacces file : Can not preview.
    Supression browser cache and cookie : Can not preview.
    Uninstall theme Enfold and child theme: all goes well (with Twenty Eleven ).
    Reinstalling Enfold + child theme : Can not preview.
    Total suppression and Reinstalling WP + Enfold and new Htaccess file: all is well.
    Previous database Injection: Can not preview.

    The problem seems to be localized in the database.

    I will review the database table by table to find the fault.

    Regards.

    Jean

    • This reply was modified 1 year ago by  Jean.
    • This reply was modified 1 year ago by  Jean.
    in reply to: Icons Missing #168808

    I did the update and all the icons are missing (Safari, Firefox on a Mac), I use Super cache and after clearing the browser cache and purged Super cache on the site everything is back to normal!

    Regards.

    Jean

    in reply to: Please contribute and translate Enfold #168722

    Hi, I just update Enfold and I see that the French translation is very partial (Read more … untranslated for example), I put you with more comprehensive than what you propose version here.

    My French pack…

    Regards.

    Jean

    • This reply was modified 1 year ago by  Jean.
    in reply to: Please contribute and translate Enfold #164304

    Hi, I find the translation Enfold very poor in French, I offer a more complete (but still partial), look here,…

    Regards.

    Jean

    • This reply was modified 1 year, 1 month ago by  Jean.
    in reply to: a:hover on image aligncenter – move back #163954

    Hi, is a basic installation for testing Enfold and more extensions.

    This is a personal test site in Mamp on my iMac, it is not constantly open: http://82.66.10.32/enfold/photos/

    Refresh the display after each hover to see the image in its original posiiton.

    Regards.

    Jean

    • This reply was modified 1 year, 1 month ago by  Jean.
    in reply to: Enfold Showcase #116537

    HI, my last job for a friend: http://www.vacanzanimaux.fr/

    Regards.

    Jean

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 41 total)