Forum Replies Created

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Ajax Portfolio Stretch in Safari #216243

    Perfect!
    Works on Safari mobile as well. Thanks Josue!

    PS: This would make a great addition to the next theme update.

    TS

    in reply to: Ajax Portfolio Stretch in Safari #216119

    Thanks Dude – hopefully one of them can check it out!

    in reply to: Ajax Portfolio Stretch in Safari #214020

    Thanks Ismael –

    I’m running Safari 7.01 on Mavericks and Safari on iOS 7 (iPhone 5 and iPad air). While my site is under construction at the moment, you can see it on the Replete demo site as well, as long as you are viewing it in Safari (http://www.kriesi.at/themes/replete/template-files/portfolio-4-columns/) As the image loads (or you click to the next portfolio image), the image does a heavy pixilated stretch before it snaps into place.

    While this is nothing critical at all, I certainly prefer the way Chrome and Firefox handles the image load and I’m wondering if there is a bit of coding to have Safari run it the same.

    in reply to: social icons within ajax portfolio #117469

    Thanks for the advice Nick – The issue I see with that plugin is the buttons do not link to the individual portfolio entry (and therefore do not promote the individual portfolio item).

    **** BEST REMEDY (SO FAR) ****

    Still using the Social Sharing Toolkit plugin, I went with Facebook Share (rather then Like) and Twitter, and set them both to ‘Icon’ view (no counters). The main issue seems to be when it tries to load the counters, it breaks. So even though it doesn’t display the number of likes, etc., it will still promote the individual portfolio item.

    While not perfect, this will work fine enough for my needs. Thanks again for all the help!

    TS

    in reply to: social icons within ajax portfolio #117466

    Thanks Ismael – I followed all the steps you mentioned and wasn’t able to get it to work. Even on a clean install with no other plugins.

    Is your portfolio set to ajax? The closest I can get is having them load in the except under the portfolio thumbnail images, but not within the view of the portfolio item itself.

    TS

    in reply to: social icons within ajax portfolio #117464

    I’m getting closer…

    I switched to the Social Sharing Toolkit plugin, and I’m able to add it to the portfolio items without needing to edit the functions-replete.php file. Lots of social icons come up, and the links point to the unique portfolio item url (yes!!!).

    Now the only issue: Facebook and Twitter are the the only ones that do not show up, and they happen to be the only ones I want to see!

    I feel like this is something simple that I’m missing. Does anyone have a remedy for this?

    in reply to: social icons within ajax portfolio #117463

    Thanks Ismael – it’s almost working!

    The problem now is that the buttons are not referencing the correct link to “like”. For the icons that I can get to show up (only ones without counters seem to work), they send along “admin-ajax.php” instead of the individual portfolio entry page. any ideas?

    in reply to: social icons within ajax portfolio #117461

    Thanks Ismael –

    wp-socializer is a great plugin and easy to place wherever you’d like, however I can’t seem to get it to appear on an AJAX portfolio entry.

    On a non-ajax entry it appears perfectly. any suggestions on how I can get it to appear in the AJAX entries?

    Thanks -

    TS

    in reply to: Keep full header when scrolling? #115884

    Thanks Ismael!

    That worked but now header is now jumping between boxed or full width when I scroll. any idea why?

    in reply to: Template Builder Error #105977

    Thanks Devin –

    Once I installed a copy on my web server to show you what’s going on…. it worked. :)

    It appears to be a problem with how much memory I have allotted for php on my local machine. The live server seems to handle it fine.

    Thanks again

    in reply to: Template Builder Error #105975

    I did a clean install of Replete 1.2, on a new WP install (locally) with no plugins and I’m still running into this issue. It allows to create 1 custom template and edit it, etc. It’s when I try to create a second one – I get an error (could not respond to the server). I click out of theme builder and back in – I see the second theme now, but I can not add any elements to it.

    in reply to: Template Builder Error #105971

    Same issue.

    in reply to: Header color effecting menu colors #106258

    Thanks Kriesi for the quick reply!

    I was hoping there was an easier way to adjust it since it also effects the Header small menu, active link color, search box and header cart areas. I’m having trouble identifying all of the css I need to customize in order to make these basic adjustments.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)