Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Portfolio Help Needed Please… #53250

    Any solution……?

    in reply to: Portfolio Help Needed Please… #53249

    Hi,

    me again.

    I was wondering if the issue:

    2) The smooth scroll navigation. It works but after the scroll to theright position it jumps back to the top.

    Has this been fixed with the update?

    I re-downloaded the theme, it has update 1.3.1,

    I have uploaded the folder/js. header.php snd foleder/includes/admin

    I checked on IE7 and it’s still jumping back to the top.

    Have I missed something?

    Ok… just tried it in IE7 not IE7 standard and it now scrolls to the correct section. But I now have to scroll all the way back to the top with my mouse to get back to the menu……

    in reply to: Portfolio Help Needed Please… #53248

    Woweee, you certainly are an inspiration Kriesi! Thank you so much for taking the time to do this.

    By the way do I have to reinstall everything again? Or can I upload ‘bit’s/sections of the theme? (techno speak)!

    By the way I have asked my client to upgrade their browser but she doesn’t know how even though I have explained…. I seem to tend to get this problem with my clients who use old versions of IE!

    in reply to: Portfolio Help Needed Please… #53245

    Forget the last help request, I’ve fixed that. I’d changed the link behaviour! Sorry! It is Sunday after all!

    Just the menu scrolling issue in IE7 really now….. Please fix it Kriesi!

    in reply to: Portfolio Help Needed Please… #53244

    Me again,

    in regards to the blog. I’ve checked your demo and it links to : http://www.kriesi.at/themes/coalition/blog/

    My first page is viewable when I scroll down the page.. http://www.mysite.co.uk/#blog

    What have I done wrong there? I dont think that I have changed anything?! :)

    It’s working fine for me though but as I said not in IE7, can you help me fix it please…

    in reply to: Portfolio Help Needed Please… #53243

    Hi,

    many thanks….

    I will have to replace the lovely portfolio with the gallery..

    As to the blog it isnt working for me in IE7, as you know the menu doesnt work properly in IE7, but if I use my mouse and scroll down to where the blog should be it isnt there. That’s the only thing really I would like to get fixed.

    I wish IE7 would go away!

    One more thing…. where do I go to change the gallery item with that I can see when viewing the source in the head. It’s set at 16% and I would like to change it.

    Thanks so much, and I do apologize for being a pain!

    in reply to: Portfolio Help Needed Please… #53241

    also the link to the blog isnt working in IE7…

    Oh dear, i’m not sure what to do!

    in reply to: Portfolio Help Needed Please… #53240

    Thanks for the info. I’ve worked out a way to get it looking ok….

    Now I think I have a major problem!

    My client seems to have IE7, I know that you aren’t providing support for this ‘wonderful’ browser. but she cant even see the gallery and the menu scroll isn’t working. Is there a work around for this or something I can hard code?

    in reply to: Portfolio Help Needed Please… #53238

    Hi,

    I’ve read this post and I have amended the code as suggested. The next buttons work. I just want the portfolio items to be different than the slideshow that’s on the home page, i.e not linked. i know how to do this with html but not with WordPress. e.g give each a different rel…..

    Any ideas? I have had to take off the enlarge pics for the main slideshow to get it to show the right image count.

    in reply to: Portfolio Help Needed Please… #53236

    I have had to remove the lightbox on the main slider and set the blog pics from lightbox to’ link to this post’ to get the correct amount on the gallery…… Is there anyway I can have the lightbox effect on the main slideshow and the gallery but without the gallery picking up the extra pics?

    in reply to: Portfolio Help Needed Please… #53235

    Anyone there?

    in reply to: Blog Pagination Loading Colour #52960

    Found it…. ajax overlay! :)

    in reply to: Blog Pagination Loading Colour #52959

    Hi,

    sorry I mean the loading panel (it has a loading gif) which appears over the blog posts when I click on one of the pagination links. I dont mean the pagination number styling.

    I cant see it on the online demo…..

    in reply to: blog link #52721

    Found it! It’s in the one page portfolio section…..

    in reply to: blog link #52720

    Thanks for your help.. I will wait on your reply :)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)