Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: featured media upload not attaching to post #51283

    Sorry to keep bumping, but really need an answer on this one.

    in reply to: featured media upload not attaching to post #51282

    Any thoughts on this, please?

    in reply to: featured media upload not attaching to post #51281

    Ok, I’ll try to explain it better:

    Normal WordPress behavior (twenty eleven theme installed for instance):

    - add new post > Title: ‘Sample Post’

    - add new image within post with the normal ‘Add a new image’ button > you get the media pop-up and can upload new images

    > these images will appear in the WordPress media-library (wp-admin/upload.php) and are connected to post ‘Sample Post’

    Shoutbox add featured Media behavior:

    - add new post > title: ‘Sample Post2′

    - click on ‘upload’ button in ‘Add featured media’ box > I get the media pop-up and can upload new images BUT this is the media library of a post that was created for the ‘avia_logo’, not the new post I am creating!

    The results are:

    1/ I can upload an image and when I click ‘Use image as featured Image’ the theme will create SOME custom link in the database (I guess) between the post and the selected image

    2/ the post will show the correct image or images on front-end (via this custom link)

    3/ BUT WordPress will have these images in the normal media library all linked to the post called ‘avia_logo’ and not the the post ‘Sample Post 2′

    I don’t know if this is expected behavior or a bug or an issue only on my site…

    The simple solution should be to make the ‘upload’ button open the pop-up for the currently edited or created post. That would be in line 31, but I don’t speak javascript so I’m in the dark here.

    Thank you for looking into this.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)