Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 61 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Responsive menu not showing after update #427173

    Hey Andy,

    it´strange that you don´t see the icons on the first screenshot. The are next to “Home” – “Aktuelles” etc…

    Anyway, the code works of course but the whole thing has changed after the last update.
    The icons in the mobile menu were bigger and easier to read and still looked nice if I put them in a page as a menu.
    I wish, I could still show you how it used to be… Now you can mark the topic as solved.

    Thank you all for your help
    Asterios Georgiou

    in reply to: Responsive menu not showing after update #426433

    Morning Yigit,

    yes here is a screenshot of the icons up to 30px in a “fullwidth Sub Menu”.
    You will see that the icons are much larger than the rest:

    And if I bring them back to 20px, they will be too small for mobiles. Have a look here:

    So what can be done now?

    Greetings
    Asterios Georgiou

    in reply to: Responsive menu not showing after update #426154

    Hi Yigit,

    the code works fine, thank you for that.
    BUT, if I use the same menu with the icons as a “fullwidth Sub Menu”, the icons appear too large.
    The propotions are not anymore equal and the result is a bit ugly.

    I used to have the icons in 20px and now I brought them to 30px in order to make them bigger for mobiles.
    Is there any other solution to work as it used to be before the update? It worked fine then.

    Thank you for your efforts all of you.
    Asterios Georgiou

    in reply to: Responsive menu not showing after update #425643

    Elliott!

    Sorry for the late reply, the code works fine thank you for your effort!

    One last thing about the mobile menu that I only noticed now.
    The icons became smaller after the last update and I managed to get them bigger but the space got bigger too.
    Any ideas hot to get them as they where?

    Thanks in advance
    Asterios Georgiou

    in reply to: Responsive menu not showing after update #423269
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Responsive menu not showing after update #422832

    Hi Elliott,

    sorry again but no results with that code either.
    Could I get an answer to my other question? Is it possible to use any colour for the menu icons like it used to be or
    is a extra code always necessary?

    And please a quick second question. My “scroll to top” button has disappeared! Something to do with the last update too?

    Best Regards
    Asterios

    in reply to: Responsive menu not showing after update #421568

    Hey Yigit!

    Sorry this doesn´t work.

    What happened after the last big update? I used to be able to choose any colour for the icons.

    Greetings
    Asterios Georgiou

    in reply to: Responsive menu not showing after update #420873

    It seems to work now, thanks Elliott,

    one thing has changed though.
    If you check the mobil menu, you will see that the icons have not anymore the black colour I gave them
    and I cant change their colour either.

    Any suggestions for that or ideas why this changed?

    in reply to: Responsive menu not showing after update #419601

    Hi Elliot,

    thanks for the reply but it still doesn´t work and I had to delete the code provided by Josue in order to be able to login.
    I will write the steps I have followed, you might find my mistake:

    1. Created a Child theme

    2. In avia.js
    var menu = header.find(‘.main_menu ul:eq(0)’);
    if ( header.find(‘.main_menu_responsive ul:eq(0)’).length != 0 ) { menu = header.find(‘.main_menu_responsive ul:eq(0)’); }
    var first_level_items = menu.find(‘>li’).length,

    3. In functions.php
    avia_nav_menus(); function avia_nav_menus() { global $avia_config, $wp_customize; $avia_config[‘nav_menus’] = array( ‘avia’ => array(‘html’ => __(‘Main Menu’, ‘avia_framework’)), ‘avia2′ => array( ‘html’ => __(‘Secondary Menu <br/><small>(Will be displayed if you selected a header layout that supports a submenu here)</small>’, ‘avia_framework’), ‘plain’=> __(‘Secondary Menu – will be displayed if you selected a header layout that supports a submenu’, ‘avia_framework’)), ‘avia3′ => array( ‘html’ => __(‘Footer Menu <br/><small>(no dropdowns)</small>’, ‘avia_framework’), ‘plain’=> __(‘Footer Menu (no dropdowns)’, ‘avia_framework’)), ‘avia_responsive’ => array( ‘html’ => __(‘Responsive Menu <br /><small>(If set will replace your main menu on mobiles)</small>’)) ); add_theme_support(‘nav_menus’); foreach($avia_config[‘nav_menus’] as $key => $value) { $name = (!empty($value[‘plain’]) && !empty($wp_customize)) ? $value[‘plain’] : $value[‘html’]; register_nav_menu($key, THEMENAME.’ ‘.$name); } } add_action( ‘ava_after_main_menu’, ‘enfold_customization_add_responsive_menu’ ); function enfold_customization_add_responsive_menu() { echo “<nav style = ‘display:none;’ class=’main_menu_responsive’ data-selectname='”.__(‘Select a page’,’avia_framework’).”‘ “.avia_markup_helper(array(‘context’ => ‘nav’, ‘echo’ => false)).”>”; $avia_theme_location = ‘avia_responsive'; $avia_menu_class = $avia_theme_location . ‘-menu'; $args = array( ‘theme_location’ => $avia_theme_location, ‘menu_id’ => $avia_menu_class, ‘menu_class’ => ‘menu av-main-nav’, ‘container_class’ => $avia_menu_class.’ av-main-nav-wrap’.$icon_beside, ‘fallback_cb’ => false, ‘walker’ => new avia_responsive_mega_menu() ); wp_nav_menu($args); echo ‘</nav>'; }

    4. Created a “js” folder in my Child theme and inserted the avia.js file with the changed code.

    Now, if I use the code Andy/Josue gave me in order to avoid changes caused by a theme update, the site turns white and nothing works.
    Plus I don´t have a different mobile menu!
    Sorry but I can´t find the solution to the problem.

    Thank you again
    Asterios Georgiou

    in reply to: Responsive menu not showing after update #418195

    Andy!

    thank you for your answer.

    I inserted the code in the function.php (of the child-theme) and added avia.js to the child-theme.
    The code turned my site into a white and empty screen. Nothing was possible anymore.
    Don´t know why but this didn´t work.

    Could you help some more with that?

    Thank you in advance
    Asterios Georgiou

    in reply to: Use other Menu in mobile modus #394048

    YES! This works.
    Thank you all for the support.

    Best regards
    Asterios

    in reply to: Use other Menu in mobile modus #393623

    HI Josue,

    unfortunately this solution doesn´t work either.
    After I insert the “call:0000000″ in the URL and save the menu, the number goes away from the URL field.

    Regards
    Asterios

    in reply to: Use other Menu in mobile modus #393403

    Hi Ismael,

    thanks for the support but I can´t get it work yet.

    When I insert the code like this:

    [av_font_icon icon='ue854' font='entypo-fontello' style='' caption='' link='000000000' linktarget='' size='20px' position='center' color='#000000'][/av_font_icon]
    the link doesn´t work.

    If I insert the code in the URL, then it disappears after saving the menu.

    I am sorry but I don´t know where to insert that code you sent me.
    Could you help me a bit more with that?

    Best Regards
    AG

    in reply to: Use other Menu in mobile modus #392725

    Dear Josue,

    thank your for your support again!

    Please have a quick look on my site and resize the window (for mobiles):
    I have set up a test-menu for this purpose.

    You will see a “telephone-Icon” and my wish is when clicked, to call a spesific number.

    Best Regards
    Asterios

    in reply to: Use other Menu in mobile modus #391779

    It did work, thanks a lot!
    May I ask you something else?

    I could instead use the option of the “responsive menu” Enfold has.
    I want to use in the responsive menu the “Telephone-Icon” which will actually be a link.
    How can I make a telephone number/Icon clickable?

    Thank you so much for your support.
    AG

    in reply to: Use other Menu in mobile modus #391365

    Hi Josue and thank you again for your suggestion.

    Unfortunately it didn´t work and the header is still visible.
    I can now see both menus on mobiles instead of just one.

    I will leave it like this for the moment, in case you can have a quick look in my site.
    The link has been sent in the private field.

    Best Regards
    AG

    in reply to: Use other Menu in mobile modus #391047

    Hi Josue!

    Thank you for your fast reply.

    The code does hide the menu links but I still have to hide the header as well.
    Do you see any possibility to do that?

    Regards
    AG

    The same with me.
    I used the code aghadiry provided and it helped me too.
    BUT, the Logo still shrinks on mobiles, which shouldn´t happen. That means that there is some kind of problem after the last update (3.0.8).

    in reply to: Background image, boxed layout. #389097

    Hi again,

    well that can close the topic for me.
    Thank you all for your support.

    Best Regards
    AG

    in reply to: Background image, boxed layout. #387958

    Hi Yigit, thanks for the info.

    I just updated to 3.0.8, used Kriese´s fix, took it out again but still the problem with the “strech fullscreen” option is there.
    It only works when I use “repeat” with the Theme´s backgrounds.
    I don´t know what is going on…

    Regards
    Asterios

    in reply to: Background image, boxed layout. #387347

    Hello again,

    I just tried the fix from Kriesi but it didn´t work.
    Any other suggestions?

    Best regards
    AG

    in reply to: Background image, boxed layout. #386692
    in reply to: Background image, boxed layout. #386691

    I have already explained it in my previous replies but I think I was not understood.
    I will try to be as simple as possible. Please go through these steps:

    Dashboard > Enfold > General Styling > Body Background > Select predefined pattern (choose any image) > set it to strech fullscreen.

    This doesn´t work. It only shows me a grey background.
    Check the screenshot I sent you (http://imgur.com/ZKIE9LJ).

    Regards
    AG

    in reply to: Background image, boxed layout. #385927
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Background image, boxed layout. #385212

    Hey ismael,

    the problem is not with the plugins. Thats the first thing I tried to do.
    I have found out that I have to use “repeat” and not “strech fullscreen” when I use the images from Enfold for the body background.
    Is it supposed to be like this? If not then it is maybe something you would like to check.

    Thanks in advance
    AG

    in reply to: Background image, boxed layout. #384520

    Hi Yigit and thank you for your quick reply!

    What I mean is that I can upload a custom image for the body background and it will be visible. But, I can not use neither colour or one of the enfold images as background. They simply don´t appear in the background.
    If you visit the site and inspect the body, you will see that the “polygon.png” (Enfold grafics) could not be loaded.
    It only shows a grey background.
    Does it maybe have to do with the child theme I am using?

    Best Regards
    AG

    in reply to: Enable deeplinking to the Portfolio AJAX #377296

    Dear Elliott,

    it works now, thank you.
    I thought I have to insert the category number.

    Anyway, this topic is finished for me. Thanks a lot for the help.

    Best Regards
    Asterios Georgiou

    in reply to: Enable deeplinking to the Portfolio AJAX #376998
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Enable deeplinking to the Portfolio AJAX #376496

    Dear Elliott,

    the customization is already done days ago, together with the installation of the fresh copy.

    Looking forward to hear from you.
    Asterios Georgiou

    in reply to: Responsive background image on mobiles #375418

    That worked, thank you!

    Best regards
    Asterios Georgiou

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 61 total)