Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 54 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Background & Footer sizes #312755

    Hi Ismael,

    My website is http://www.marcgodfreeweddings.co.uk and is running in the Boxed layout mode. I have a background design that I would like to apply but in order for it to look right I would like to know the correct size to use. The same applies to my footer but I also need to ensure that this is correctly sized so it will look good on mobile devices.

    Thanks
    Marc

    • This reply was modified 2 weeks, 6 days ago by  MarcG5.
    • This reply was modified 2 weeks, 6 days ago by  MarcG5.
    in reply to: Blog questions – tidying up #301501

    Perfect Josue,

    Thanks for your help guys – much appreciated!

    All the best
    Marc

    in reply to: Blog questions – tidying up #301214

    Hello,

    Copied and pasted as per your suggestion. I does indeed remove the ‘Blog’ element but still complains about the the line of code that follows it.

    if('post' == $post_type)
            {
                    $category = "";
    				
                    foreach($category as $cat)
                    {
                        if(!empty($cat->parent))
                        {
                            $parents = get_category_parents($cat->cat_ID, TRUE, '$$$', FALSE );
                            $parents = explode("$$$", $parents);
                            foreach ($parents as $parent_item)
                            {
                                if($parent_item) $trail[] = $parent_item;
                            }
                            break;
                        }
                    }
                    
                    if(isset($category[0]) && empty($parents))
                    {
                    	$trail[] = '<a href="'.get_category_link($category[0]->term_id ).'">'.$category[0]->cat_name.'</a>';
                    }
                    
            }

    Is there anything obvious that you can see that is causing the error I posted above?

    Thanks
    Marc

    in reply to: Blog questions – tidying up #301167
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Blog questions – tidying up #300781

    Perfect Yigit, that has resolved item 1&2 – Thanks!

    Any thoughts on item 3 the breadcrumb trail and how I can tidy that up?

    Thanks for your help
    Marc

    in reply to: Responsive layout – section ordering #264120

    Sorry Josue, I couldn’t get this going and found that the custom css I had above was having a knock on effect with the rest of the site and page layouts.

    If this code could be set for just my landing-page templates then that would possibly work a little better, but I am finding that I am falling further behind and just introducing more problems.

    I have now removed this code and am exploring different ways of getting my landing pages to display correctly both in normal and responsive views. I will hold on to this code and may revisit it if I run into more problems.

    I appreciate your help in getting me this far and hope I get it the problems resolved soon.

    Kind Regards
    Marc

    • This reply was modified 4 months, 1 week ago by  MarcG5.
    • This reply was modified 4 months, 1 week ago by  MarcG5.
    • This reply was modified 4 months, 1 week ago by  MarcG5.
    in reply to: Responsive layout – section ordering #263907

    Thanks Josue & Ismael,

    I have included the main components within color sections and added the special heading as suggested. My custom ccs code now includes the following:

    /* This will only be applied on desktop */
    @media only screen and (min-width: 768px) {
    #mobilecolumns{
    display: none;
    }
    }
    
    /* This will only be applied on mobiles */
    @media only screen and (max-width: 767px) {
    #mobilecolumns{
    display: block;
    }
    #desktopcolumns{
    display: none;
    }
    }
    
    .container_wrap {
    border-top-style: none;
    }
    
    .container .content {
        padding-top: 10px !important;
    }
    
    .avia-section {
    min-height: 50px;
    }
    
    #top #main .avia-section .template-page {
    padding-top: 10px;
    padding-bottom: 10px;
    }
    

    The spacing is a lot better on both my desktop and mobile devices but on the desktop the main content has been moved over to the right. Any ideas what is causing this?

    I have also noticed that this code is removing the border lines for all pages under where the page titles are. Is there anyway to restrict this just to my landing pages?

    .container_wrap {
    border-top-style: none;
    }
    

    Many Thanks
    Marc

    • This reply was modified 4 months, 1 week ago by  MarcG5.
    • This reply was modified 4 months, 1 week ago by  MarcG5.
    in reply to: Responsive layout – section ordering #263584

    Thanks Josue,

    I have tried that section of code but it loses the title “A – B” above the image and doesn’t seem to affect the white space below the image (before the start of the color section) and immediately after the color section. Adjusting the spacing didn’t seem to adjust the whit space either.

    Sorry to be a pain but any other pieces of code I could try?

    Thanks
    Marc

    in reply to: Responsive layout – section ordering #263506

    Hi Josue,

    I have found a piece of code that helps to adjust the padding for the color sections:

    .avia-section { min-height: 30px;
    padding-top: 5px; }

    I am having problems reducing more of the white padding both above and below the color sections. I have tried the above code with different values and also the white spacers to no avail. It is also more prominent when viewed on a mobile device, any thoughts on how I can reduce more of the white space that is present?

    Kind Regards
    Marc

    in reply to: Responsive layout – section ordering #263439

    Perfect, I just need to play around with the space and border formatting now but looking good!

    Thanks again Josue :-)

    in reply to: Responsive layout – section ordering #263263

    Hi Josue,

    Thank you for your reply and help. I am almost there thanks to yor code and suggestion. What I have done:

    Created a test landing page: http://marcgodfreeweddings.co.uk.gridhosted.co.uk/test-landing-page
    Created two colour sections with my two columns. One has been given the ID “desktopcolumns” the other “mobilecolumns” The only difference is the order that the content should be seen.

    The code you kindly supplied hides the “mobilecolumn” when displayed on a desktop machine – Perfect! Unfortunately it also displays both colour boxes on a mobile device. I am sure it is just a simple change but I can’t for the life of me work it out even after playing with the code. Sorry not being a developer I just tent to bumble my way through code until it works but got stumped here!

    I have reverted it back to the code you have supplied but would appreciate any pointers in hiding the “desktopcolumn” on mobile devices.

    Kind Regards
    Marc

    in reply to: Enfold final tweaks and help needed #262529

    Thank you Yigit – works a treat :-)

    in reply to: Layer slider missing on mobile phones? #262325

    Please ignore this as strangely it is now working :-/

    in reply to: Enfold final tweaks and help needed #262266

    Hi Ismael,

    Thank you for your reply and code! I have added this and it all looks good on mobile phones now however, on my iPad the breadcrumb (which I still want) overlaps the page title when viewed in portrait mode causing a messy looking heading. It is fine in landscape view as there is plenty of space. Any thoughts on a way around this?

    Also did you have any thoughts on the main menu highlighter and how this could also be resolved?

    Thanks for your help it is greatly appreciated and looking forward to going live with this awesome theme!
    Marc

    in reply to: Avisio to Enfold – Theme changing #193998

    Thanks Ismael, I’ll give it a go!

    in reply to: Avisio to Enfold – Theme changing #193835

    Hi Ismael,

    I appreciate the complexities of the Enfold theme and the level of work required to make such a change from Avisio hence my question. It would be ideal if I could keep Avisio live for my visitors but have Enfold in a separate development area looking at the existing content where I could make the required changes. Only once those changes have been made can I switch themes.

    Any help and advice in to such a migration would be greatly appreciated.

    Kind Regards
    Marc

    in reply to: Slider image update issue #132716

    Cool… got it. It was an old plugin that had been fine up until now without any updates. Funny how I checked all the others that had been updated over the past few months and no luck. There you go, always remember to go back to basics ;-)

    On a separate subject is Avisio updated for WP 3.6 or do you have an eta? No rush as what I have is great!

    Thanks again for your support

    Marc

    in reply to: Fonts for Headings #104036

    Great thanks Nick – I’ll have a play ;-)

    in reply to: Fonts for Headings #104034

    Thanks nick,

    This worked a treat ;-)

    Can I be cheeky and ask how to set everything to Molengo – I’d be interested to compare the two different font/looks?

    Many Thanks

    Marc

    in reply to: Fonts for Headings #104032

    Hi Nick,

    Thanks for the post and for creating the Arial Font. I’ve followed your instructions and added the font but this does not show up in the Avisio options for the font choices.

    I copied the cufon front to Avisio/framework/fonts – I’m sure that is correct.

    Thanks

    Marc

    in reply to: Fonts for Headings #104030

    Hi Nick,

    Thanks for pointing out the plugin issue off topic or not, thats one less issue to look at ;-) so thanks again.

    I am looking at a consistent font across the site and haven’t made up my mind whether Arial or Molengo is the way to go. I don’t have Arial in the Avisio Heading Font options so can’t see how it would look on my site. Likewise I’m not 100% sure how to set the paragraph fonts to Molengo.

    Thanks again for your help

    Marc

    in reply to: Fonts for Headings #104028

    Thanks nick,

    I’ve deleted that plugin as CF7-calendar isn’t being used anymore due to a recent change. Having said that I’m still seeing the same problem. Any thoughts?

    Thanks again

    Marc

    in reply to: Fonts for Headings #104025

    Quick update. My headers are set to ‘Molengo’ in the Avisio options section but I’m not too sure what the defualt text font is. So I’m just looking at getting both headers and text fonts to be the same.

    All help is appreciated !

    Cheers

    Marc

    in reply to: Mobile version of Avisio #101447

    Thanks Ismael,

    I’ve seen various plugins that claim they can convert WP sites to mobile, but I just wondered if anyone has tried them with success using the Avision WP theme.

    I’ll have a play and see what happens ;-)

    Cheers

    Marc

    in reply to: Opposite to [hr] ? #84071

    Cool stuff – all working!

    Thanks again

    Marc

    in reply to: Opposite to [hr] ? #84070

    Thanks Ismael – I’ll have a play ;-)

    Kind regards

    Marc

    in reply to: Opposite to [hr] ? #84067

    Hi,

    Sure, its http://www.mgwp.co.uk

    There are two places where I’d like to have the vertical seperator. The first on is on the home page seperating the main text with the options to the right. The second place I’d like the seperators is on the bottom of each page. This is where I have Portfolio, Prices, Contact Me.

    Thanks mate

    Marc

    in reply to: Opposite to [hr] ? #84065

    Thanks Ismael,

    I’ve had a look following your suggestion, but am failing missrably. Is there a sample peice of code that you could suggest that I use?

    Thanks

    Marc

    in reply to: Has anyone tested AVISIO with WP 3.3? #58674

    Just for anyone who also has concerns over the bold menu issue with custom menu items – The latest version of WP 3.3.1 resolves the issue.

    Regards

    Marc

    in reply to: Has anyone tested AVISIO with WP 3.3? #58673

    Thanks Chris. Any chance that you could share the code you used for Broadscope as I’m not having much luck with this.

    Thanks

    Marc

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 54 total)