Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Newscast Pagination #84581

    Fixed. This issue had to do with some of the customization a developer did to the theme I think. Once I found the right location in single.php it worked fine.

    Thank you Devin!

    Michael

    in reply to: Blog post pages not working… #55138

    Holly, I am experiencing the same pagination problem. The pagebreak code built into WordPress does not work with the Newscast Theme. I am running the latest WordPress and version 2.0.2 of Newscast. I am also unable to find the previous_posts_link() and next_posts_link() code in any of the theme files. Stuck on this one too. Hopefully someone has an answer for us.

    Thank you,

    Michael

    in reply to: Accordion Slider problems on iPad 2 #47093

    @Kriesi

    You can download Apple’s SDK for the iOS. It includes an iOS simulator for iPhone, iPad and iPhone Retina.

    in reply to: Weird Line on iPad 2 #47008

    Here is a screen shot of the error on your demo site using the iPad2.

    http://mb.tstc.edu/wp-content/uploads/2011/06/white_bar_right_iPad2_Newscast.png

    The white column on the right that runs the length of the page is only visible on ipads. It breaks the footer and the catnav_wrapper. Any thoughts?

    in reply to: Accordion Slider problems on iPad 2 #47091

    The slider works on my iPad 2. There is no mouse over event on iOS so when you touch a pane it goes to the link. BUt, it does cycle through the features.

    in reply to: Weird Line on iPad 2 #47007

    I returned the style.css, style1.css and the header.php to the original code. My problem line disappears. But, a line is still missing on the right bottom of the catnav_wrapper. I think it may be related to my issue since my problem line is very near to that div.

    This still missing line problem is visible on iPad on your live demo site as well.

    The problem appears on iPad 1 & 2 as well as in Apple’s iPad simulator that can be downloaded from their dev site.

    Would it help if I link to a screenshot of the issue?

    in reply to: Customizing Best Practice #47013

    Thanks. About what I figured.

    in reply to: The menu gaping and search header. #36270

    I am having an issue with the display:block as well. It is causing spacing problem in simple forums. This is only visible by logging in so I setup a temp test account for you to check it out. I’m not sure which section of the style can be tweaked to fix this.

    http://forecasting.bettersworth.com/forum/

    u: test pw: test!

    When I switch to the default WP theme, the issue goes away.

    It appears the news theme is adding style statements to all images at display time.

    It is adding the directives: style=”opacity:1; visibility: visible; display:block”

    It appears it is the ‘display:block’ that is causing the problems, but I’m not clear on how to resolve this.

    Any ideas?

    in reply to: Blog post full width page #31460

    Dude, First and foremost, thank you for an excellent template and starting point. In addition, your code, comments and support forum are all very helpful. I’ve managed to follow this thread, create a new template file, and apply it to a post successfully. There seem to be two issues remaining on the resulting page:

    1) The author line breaks. I tried tweaking the entry-head class, but this had no effect.

    2) The comment section spans two columns with a check box below the text box. This one has me quite puzzled.

    Sample Page: http://tinyurl.com/23m5o6l

    Template: Newscast

    Wordpress: 3.0.2

    I greatly appreciate your help.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)