Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 31 through 60 (of 75 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Main menu text color #193150

    Hi,
    Thanks for the css, but you havent answer to my menu and cart icon issue yet. I paste it here once again:

    About the header meta menu issue and cart icon: it is very strange, that all of you 3 see the site OK, I looked at the site on 3 different computer in Firefox and Chrome also, and another person on different place too, everybody says, that the issues are still there. Only I see the changes when:
    I deleted the menu, made a new one, saved it again, in Firefox I see it OK, but in Chrome not, other people also not.
    The cart icon is not visible in Firefox, in Chrome I found it, but it is slided out right.
    The next day the menuitems are missing again in Firefox also!!!
    I made a page on my site with some screenshots about the issues.

    http://neske.miveskonyv.hu/screenshots/

    Please check the screenshots!
    On other of my sites with Enfold everything is OK. I don´t understand!!!

    Thanks, Regards

    MCGawain

    in reply to: Main menu text color #189288

    Hi,

    ok, I understand, the indivudual customization is not covered under the scope of support.

    But please only this one, which I asked the first time also, but was not visible, after Yigit made the css shanges!_

    2)
    In main menu sub menu (E-BOLT) I would like the hover background color white, the text hover color : #6ab2b5

    About the header meta menu issue and cart icon: it is very strange, that all of you 3 see the site OK, I looked at the site on 3 different computer in Firefox and Chrome also, and another person on different place too, everybody says, that the issues are still there. Only I see the changes when:
    I deleted the menu, made a new one, saved it again, in Firefox I see it OK, but in Chrome not, other people also not.
    The cart icon is not visible in Firefox, in Chrome I found it, but it is slided out right.
    I made a page on my site with some screenshots about the issues.
    http://neske.miveskonyv.hu/screenshots/
    Please check the screenshots!
    On other of my sites with Enfold everything is OK. I don´t understand!!!

    Thanks, Regards

    MCGawain

    in reply to: Main menu text color #188273

    Hi,

    thanks, the header meta menu color is white now. But:

    1)
    I have Chrome Version 31.0.1650.48 on MAC OSX. In chrome the header meta menu is still not perfect. I cant see this on the screenshot, you sent. This menu is incorrectly displayed also in the footer column 2 and 3. The cart icon is not visible. I cleared the cache more times. The css changes (header meta menu color white) are visible in Chrome also.

    2)
    In Firefox: today morning, when I first time looked at he site, the header meta menu showed again only 2 menu items. I have made a new main menu submenu item, then I saved the menu, after that the header meta menu was perfect again. This happened another time also yesterday.

    3)
    In firefox sometimes when the site home page loads the first time, the logo is very small, when I click on an other menuitem, the logo shows in original size again. The logo should be the original size always, like on screenshot! This happens in Firefox.

    4)
    In main menu sub menu (E-BOLT) I would like the hover background color white, the text hover color : #6ab2b5

    5)
    I would like the main menu item E-BOLT (webshop) to has the turkiz background color, when you are on the single product page.

    6)
    I would like the product categories current menu item (Termékek/Számozott nyomatok or Termékek/Játék) to have the text-color: #CC6C77 when it is active, on Product overwiew and product single page also.

    Many thanks:

    MCGawain

    in reply to: Main menu text color #188020

    Hi!

    this: http://i.imgur.com/TyL3kjk.jpg cart icon (on the right side of the header) is not visible in Chrome.
    In Firefox it is visible.

    But the menu color changes I asked for on the top of this post, still dont work.

    Best Wishes: MCGawain

    in reply to: Main menu text color #187665
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Main menu text color #186953

    Hi,

    When I look at the site in Firefox, I don´t see the JS error on the top of the page, but in Chrome I see it. What can cause this?

    I cant see the changes, you have made either in Firefox (I refreshed the cache more times) or in Chrome. I asked somebody to look at the site on his computer, he sees the same like me.

    Other problems in Chrome:
    1.
    the woocommerce basket icon is not visible

    2.
    in header meta only 2 menu items of the My Account menu is visible, instead of 5 menuitems, I want to show there. (In Firefox all 5 is visible)

    Thanks, Best Wishes:

    MCGawain

    in reply to: Main menu text color #186808

    Hi,

    it is strange, but I dont see any changes on the site in 1.) and 2.) questions.

    1.
    My header font color is dark gray, it is ok for the main menu font color, but for the header meta, I would like white for font color, because the header meta background color is dark. How could I choose a separate font color for header meta? Because when I change the main menu font color, the header meta font color is changing also. Is there any option for that in styling? In css I could not solve this problem.

    2.
    In sub menu I would like the hover background color white, the text hover color: #6ab2b5

    Please send me here the css, what I have to paste into Quick CSS section!

    Thank you!

    in reply to: Main menu text color #186570
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Main menu background color css #181571

    Hi,

    I checked the site, the menu is fine now. Thanks. How did you make this, I don’t see anything new in Qick css?

    Best Regards

    Mc Gawain

    in reply to: Main menu background color css #181491

    Hi,

    thanks, I made the css, it works, but I would like the color-background to be not as high as the whole header, only a little rectangle as background, like on the example page Linked Jewelry: http://www.atticusi.com/linked-beta/

    Thanks again

    in reply to: Main menu background color css #181267
    This reply has been marked as private.

    Hey Yigit!

    Thanks, it works.

    Regards

    in reply to: searchform php translate #137785

    Hey Ismael,

    Thanks, now it works the translation.

    Regards

    in reply to: Abundance/Woocommerce compatibility problem #136100

    Hi,

    I solved the problem. The Styled Facebook Like Box plugin caused the issue. I switched it off, now the product page looks normal.

    Best Regards

    in reply to: How to change email sender name #126850

    Hi,

    thanks, it is good news, that it works in Outlook. Maybe on Macintosh version is something different.

    Bestr Regards:

    Agnes

    in reply to: How to change email sender name #126848

    Hi,

    I placed the code lines you given in the place of both locations. Nothing changed.

    Regards:

    Agnes

    in reply to: How to change email sender name #126846

    Hi,

    I changed the given code line.

    It is very strange for me: when I send the kontakt form test message from my gmail address, then the autoresponder emails from name in gmail is korrekt: every hungarian charakter is displayed well.

    But in Outlook in the from name hungarian charakters are still bad.

    Your other question: You are using UTF8 character encoding in wp-config.php?

    I found these lines in the wp-config.php:

    /** Az adatbázis karakter kódolása */

    define(‘DB_CHARSET’, ‘utf8’);

    So I think yes.

    Regards:

    Agnes

    in reply to: Filterings products in admin not works #127962

    Thanks for the answer.

    Regards: Agnes

    in reply to: woocommerce shortcode Product by SKU/ID #128372

    Hi,

    thanks, problem is solved, both version of code work:

    1.

    [product id=”2237″]

    or

    2.

    [product sku=”ISBN 963 7483 12 8″]

    The matter was, I wrote the SKU in the place of the ID.

    Thanks again, Best Regards.

    Agnes

    in reply to: woocommerce shortcode Product by SKU/ID #128370

    Hi Ismael,

    I think you missunderstood me.

    I dont want to put multiple products on one page. I would like to show single products on different pages with the help of shortcode Product by SKU/ID.

    When I put these code lines on different pages (on every page only one), on all of these pages the same product appears, and none of them is, which I tried to put there.

    [product id=””ISBN 963 7483 12 8″”] Ortelius

    [product id=””ISBN 978 963 9746 74 5″”] Schedel

    [product id=””ISBN 963 7483 20 9″”] Székely Chronica

    Thanks:

    Agnes

    in reply to: Filterings products in admin not works #127960

    Hi Devin,

    thanks, I am waiting

    Regards: Agnes

    in reply to: How to change email sender name #126844

    Hi,

    thanks,

    1.

    The new code lines works. Only one problem remained: In outlook the from name: Míveskönyv Könyvmanufaktúra looks like this: MÖveskönyv Könyvmanufaktúra. It is because of the hungarian letter characters with accents. But with the former theme: Abundance it was not like this. In gmail the hungarian characters are OK. Have you any idea, what can cause this?

    2.

    I have seen 3 of your tests coming from miveskonyv.hu kontakt form.

    I use Firefox, but I tried Chrome also. In both the issue is existing. When I try to send a message second time after refreshing the page, the form desappears after sending, but no success message like: Your message was sent successfull, is displaing. No error message either.

    Thanks, Best Regards:

    Agnes

    in reply to: How to change email sender name #126842

    Hi Nick,

    thank you, but it not works so.

    You have not given me the code line: 450

    Test 1. ) I have made: I changed the lines 453 and 457, like you have written. Result: The Autoresponder arrived not to the client email, but to us back (to our email: (Email address hidden if logged out) ).

    Test. 2.) I have changed line 457. Result: the same, as by Test 1. )

    Test. 3.) I have changed line 453. to: if(!empty($default_from)) $from = “Míveskönyv Könyvmanufaktúra”;

    Result: The Autoresponder arrives to the client email again, like original, it is OK, but the from name is: In Outlook ” (Email address hidden if logged out) ” (our default email), in gmail: only the first part of the email address: “info”.

    I would like the from name to be in Autoresponders “Míveskönyv Könyvmanufaktúra”, and not our email address, or a part of the email address! I see my arriving emails from others, and their from name is the company name, not email address.

    Anyway, you havent answered my second question yet.:

    2.

    I was testing the kontakt form email sendig on my site, and experienced, when I want to send an email from the same page again, only after refreshing tha page, it does not work. When I navigate on another page on the site after sending the mail, and back again on previous page, and send email again, than it works.

    I think it is not a normal working of the kontakt form. When I can see the form, I must have beeen able to send email from it.

    What do you think about it?

    Best Regards:

    Agnes

    in reply to: How to change email sender name #126840

    Hi,

    an additional info to email sender name problem: in gmail the sender name is only: info, not the email address, or the name, I defined in the WP mail SMTP plugin. It is very bad, that the client doesnt see, who is the email coming from.

    thanks: Agnes

    in reply to: After activating enfold theme blank admin screen #127268

    Hi,

    it was one of the plugins, that caused the issue. It is OK now.

    Thanks

    in reply to: Enfold portfolio dokumentation #126394

    Hi,

    one more question:

    When I import dummy data, will it not overwrite my existing content, pages?

    Regards,

    Agnes

    in reply to: Enfold portfolio dokumentation #126393

    Hi,

    thanks,

    1.) OK, I do understand

    2.) I can make the 2/3 1/3 column layout, but how can I link together the portfolio items below, and the easy slider above? When I click on the portfolio item, it opens above in a slider (but not like in the Examle page), this two thing are different.

    Regards,

    Agnes

    in reply to: Abundance/WPML compatibility #116954

    Hi!

    Ok, but you didnt write me, if that theme version, which I can find on themeforest compatible is with WPML.??? Ok, but you didnt write me, if that theme version, which I can find on themeforest compatible is with WPML.???

    Thanks

    in reply to: Abundance/WPML compatibility #116952

    Hi Devin,

    I dont want to translate the theme, this is already done. I would like to use the WPML plugin to make the site multilingual. In this problem I have a half year long discuss here on the support, because the Abundance theme wasnt compatible with WPML, and now, the support told me, there is a solution for the problem, the theme is now compatible with WPML. I got this information in private email, but not told, where I can find this theme version. I want to make the multilingual site urgent, and I dont get the answer from he, so I tried to get answer here at the forum.

    Here is the answer, I got on the problem Abundance/WPML compatibility:

    »I got good and bad news. The good news is that the theme works 100% with WPML and woocommerce. The bad news is that it works 100% if started fresh. Can’t export data because as normally done since all the stuff that prevents it from being fixed (will be exported also.).I setup a clean copy, put primary language Magyar and secondary language English, and I translated woo commerce shop, category, item , etc.. Have a video , that’s being uploaded. The only solution I can offer is for you to use a macro recorder (it records every action on computer) so you can record yourself moving 1 item from old website to new website with copy, paste, and record it, and then put it in a loop and leave it on over night. I don’t know how many products you have , but 5-6 minutes per product I would guess, but good thing its automatic. When video uploads , it 8 min long so taking time, I sent you link so you can see for yourself.«

    Thanks

    Hi

    the dev site is empty at the moment, you have written me that you will make the copy if the original site: You have written me:

    Well, You got a lot of files that gotta be moved. Doing now. We need to make a 100% identical copy of your live server on the dev server or otherwise its a waste of time. It should take a few hours probably since the host wont let us zip it, lol, one file at a time. Hopefully we will see something in a few hours.

    This was on 1. of March. Sorry but I cant do it, my knowledge is not enough for moving the whole site on the dev site. Please help me!

    Thanks

Viewing 30 posts - 31 through 60 (of 75 total)