Forum Replies Created

Viewing 23 posts - 1 through 23 (of 23 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Problems following WP 4.0 update #322037

    Enfold 2.9.2, WordPress 4.0, WooCommerce 2.2.4

    If I attempt to edit any page or post, Avia does not load and I receive the following error code:

    Fatal error: Call to undefined function woocommerce_product_loop_start() in /home/*****/public_html/*****/wp-content/plugins/woocommerce/includes/class-wc-shortcodes.php on line 788

    Line 788 – 803 is the following:

    <?php woocommerce_product_loop_start(); ?>

    <?php while ( $products->have_posts() ) : $products->the_post(); ?>

    <?php wc_get_template_part( ‘content’, ‘product’ ); ?>

    <?php endwhile; // end of the loop. ?>

    <?php woocommerce_product_loop_end(); ?>

    <?php endif;

    wp_reset_postdata();

    return ‘<div class=”woocommerce columns-’ . $columns . ‘”>’ . ob_get_clean() . ‘</div>’;
    }

    in reply to: Problems following WP 4.0 update #322028

    Theme 2.9.2 is in place. I am having the same issues as well…

    in reply to: New Host / SSL Breaking Enfold #309065

    Please feel free to delete this post. Problem has been solved. Filed under: user error.

    in reply to: Content in Page Edit suddenly gone! but viewable on website. #200409

    No new plugins have been installed in months. The WP memory limit had already been increased to 128M. How high do you suggest it be increased to?

    This website was formally using Replete 1.5 before I switched it to Enfold 2.4.2 (WordPress 3.7.1).

    Thanks!

    in reply to: Content in Page Edit suddenly gone! but viewable on website. #200269

    I have just had the same problem occur on my clients website.

    I had just built the page and all was fine. Added the product grid and all was fine. I added a Special Heading and all seemed to be fine. Until I attempted to edit the page. Same issue as surfagency mentioned above…majority of the page is white with the “Default Edit” button as the only real option.

    in reply to: Increase size of Main Product Image on Single Product Pages #184934

    Very interesting and good to know.

    Thank you !!!

    in reply to: Increase size of Main Product Image on Single Product Pages #183792
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Contact Form 7 Issues #169482

    I have run into a similar problem. I am using Contact Form 7 on two different pages. On one page it works fine. On the second page after you hit the submit button it just sits and spins.

    in reply to: No Navigation Menu in Android / Samsung Galaxy II #167864

    I think I actually just found the problem. I had added .blog-author{display:none;} to the Quick CSS so the author/User ID would not show up on posts, etc.

    Once I removed that the navigation menu re-appeared.

    Is there another way to stop the author name(s) /User ID’s from appearing?

    Thanks in advance!

    in reply to: WordPress SEO by Yoast #136776

    The updated Yoast plugin essentially broke the theme on two websites I have under construction (one on Enfold version 1.9.1 and one on version 2.0.1). The updated Yoast plugin has no effect on Replete or other themes I am using.

    Apparently the fix you mentioned above is not an option as a fix. I re-ran the plugin update on both theme versions. After the updated Yoast plugin is activated, the “Save Changes” button within the theme options is grayed-out and not available for use. Only the “Reset All Options” button seems to be available…

    in reply to: Shopping Cart amount now "Undefined" #125259

    Thanks, Dude!

    I am using theme version 1.4.1 but still had to make the change in repleteconfig-woocommercewoocommerce-mod.js

    All appears to be working now.

    Thanks!

    in reply to: Fade Slider / Huge Images #122740

    Thanks, Ismael! All is good now.

    in reply to: Google not showing SEO #121943

    Thanks, Dude. Now I don’t feel like I’ve lost my mind quite so much on this one. I have re-submitted the sitemap a few times over the past few weeks, still no change. Could this be a Penguin issue? I have heard (though not confirmed) that Google has recently been side-stepping SEO work which has been put in place and will populate search results with what they feel is pertinent for the page.

    in reply to: Google not showing SEO #121941

    Yeah…it would probably help if I provide an address. :)

    http://aspenhillsdesign.com

    in reply to: Abundance 1.6 to Replete 1.2 Woocommerce/Firefox Issue #110369

    Could the issues I’m experiencing be a result of running on the Firefox Beta Update Channel? I’m currently on version 20.0. All three machines are running on that browser version also.

    Thanks for the screen shot! And yes, the order you placed came through. Phew! I feel better now.

    Thanks!

    in reply to: Abundance 1.6 to Replete 1.2 Woocommerce/Firefox Issue #110367

    Strange. I can continuously replicate the issues on 2 different machines here in Firefox. I’ve also just dialed in remotely to a machine in another state…and in Firefox the same issue happens. The screen does not process/move beyond the checkout page to PayPal.

    I have a screen shot if you’d like to see it.

    Thanks for already taking the time to look into this.

    in reply to: Abundance 1.6 to Replete 1.2 Woocommerce/Firefox Issue #110365

    The issue isn’t adding it to the cart. The issue is after you have the product(s) in your cart and attempt to checkout. Its during the checkout process the page hangs.

    Thanks!

    in reply to: Abundance 1.6 to Replete 1.2 Woocommerce/Firefox Issue #110363

    Sorry, forgot to post that…

    http://aspenhillsdesign.com

    Thanks!

    in reply to: Product Details Layout #102922

    I’m sorry, I completely mis-spoke/typed that out wrong. I am not looking for the page to be full-width, rather, I would like the tabs after the product photo and product summary columns (to achieve a full-width look) instead of the half-page width look that it has now.

    Is it possible to achieve the same affect?

    in reply to: Product Details page layout #99614

    Excellent, that change worked perfectly for me as well.

    Thank you very much for your help!

    in reply to: Product Details page layout #99612

    Hi Nick,

    Yes, I commented out lines through 720-721.

    I deactivated the WooCommerce Product Add-ons plugin, and the duplication was still there, so I reactivated the plugin.

    Then, just for the heck of it I commented out lines 728-730…and that eliminated the duplication of the “Product Description” area. But as a result it knocked down the number of related products from 4 to 2.

    I don’t have a URL to give you as the website needs to remain hidden. However, if we are able to communicate privately I’d be happy to provide you with credentials.

    Thanks!

    in reply to: Product Details page layout #99610

    I have followed the directions exactly as you have provided above. However, the ‘Product Description’ area now appears twice…once where it supposed to, then the ‘Related Products’ area appears, then the ‘Product Description’ area appears again.

    I am using the WooCommerce Product Add-ons plugin, could that be part of the issue?

    in reply to: Portfolio Order of Appearance #99506

    Excellent. THANK YOU!

Viewing 23 posts - 1 through 23 (of 23 total)