Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 118 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: How to create avia-content-slider for portfolio #576999

    Hi Rikard,

    Like I mentioned above, we do not have a shop and we are not using WooCommerce. I think the Plugin Additions tab only appears when we install WooCommerce?

    The slider we need should be for portfolio, not for products, but it should look the same :-)

    Please advise.

    Regards,
    Monique

    in reply to: How to create avia-content-slider for portfolio #576335

    Hi Rikard,

    I don’t mean the slider on top (that is the layer slider). I mean the section Top Seller, where four products are shown with arrows left and right to view more products.

    Please advise.

    Regards,
    Monique

    in reply to: Theme options not working #575942

    Hi guys,

    This website is running fine now. You can flag this topic as solved.

    Thanks & regards,
    Monique

    in reply to: Enfold Showcase #571420

    Hey @unicaweb,

    Yes, I have done it also at http://www.tweha.com/ (PRODUCTS & SERVICES).

    In apperance > menu, click the dropdown arrow op the page that needs this menu and click “use as Mega Menu”.

    in reply to: Theme options not working #571329

    Hi guys,

    First I deleted the database and all previous theme and child theme files. Then I did a fresh download for the theme (Themeforest) and child theme (your own website). Then installed WordPress and the fresh files for theme and child theme and all seems to work fine for now :-)

    I hope I don’t run into the same issues again.

    For now you can flag this topic as solved. Should I run into problems again, I will open a new thread.

    Thanks & have a nice day!
    Monique

    in reply to: Theme options not working #571277

    !!! NOTE

    I am working on the website now. I will try to do a full and new install and hopefully the problem will be solved…

    I will let you know thereafter if the problem still exists.

    Regards,
    Monique

    in reply to: Two logos in header #571211

    Hey!

    That is what I thought as well.
    You can flag this topic as closed and if any more problems occur, I will open a new ticket.

    Thanks a lot for all your help & have a nice day!
    Monique

    in reply to: Theme options not working #571187

    Has anyone been able to look at this please?

    I really need to get started now! I cannot postpone any longer. This Wednesday I need to present the site to my client and it needs to be build still completely… :-(

    Can you fix this?

    Regards,
    Monique

    in reply to: Two logos in header #571182

    Hi Andy and Ismael,

    You confuse me. What one of you is saying, the other one changes…

    What I see now:
    1) (Purchase code hidden if logged out) .jpg”>home page 990 px and up.
    2) (Purchase code hidden if logged out) -px.jpg”>home page 768 px up to 989 px.
    3) http://michiels-reusel.arti-sign.nl/ (Purchase code hidden if logged out) -px.jpg (@Andy, I checked in the weekend on my partners mobile and saw this, so the issues with mobile must have come form my own mobile).

    To me that looks perfectly alright. What am I missing here?

    @Ismael: are you really sure I need to make those changes? I don’t want to change something that is already good. Can the two of you check together please?

    The code I have now put together from all your advise is:

    
    #header .widget {
        transform: translate(0%);
        min-width: 100%;
    	padding-top: 0;
    	padding-bottom: 0;
    }
    
    @media screen and (min-width: 990px) {
    .container.av-logo-container {
    	display: none;
    }}
    
    @media screen and (max-width: 990px) {
    #advanced_menu_hide {
    display: none !important;
    }}
    
    @media only screen and (max-width: 990px) {
    .responsive #top .logo {
        display: none;
    }
    
    .html_header_top.html_bottom_nav_header #header_main {
        padding-bottom: 20px;
    }
    
    #advanced_menu_toggle, #advanced_menu_hide {
        position: relative;
        right: auto;
        top: 30%;
        margin-top: -15px;
        margin: 0 auto;
    }
    }
    

    Please advise.

    Thanks & regards,
    Moniuqe

    in reply to: Enfold Showcase #570782

    Hi @Diezel23,

    In addition to what @pako69 is saying: for safety purposes never ever use the standard ‘admin’ as (main) user!

    I have been looking for an explanation in English for you. I think (Purchase code hidden if logged out) -seriously/”>this article will tell you why not and how to delete ‘admin’ as user. I am sure you will find many more articles when you google on “why not use admin user in WordPress” or something alike.

    Best practice would be once you’ve installed WordPress on your server and you get that page from WordPress on your screen to fill in sitename, username, e-mail address and password, to immediately use another username. That way there will not be ‘admin’ user in your database.

    in reply to: Enfold Showcase #570775

    @rdswestnet: you’re welcome :-)

    in reply to: Enfold Showcase #570645

    @rdswestnet: does this help?

    (Purchase code hidden if logged out) -theme-options/”>http://www.kriesi.at/documentation/enfold/ (Purchase code hidden if logged out) -theme-options/

    in reply to: Enfold Showcase #570515

    Hi Gavin from Interprom,

    What you do is not bad at all, but to me it misses some ‘sparkle’. To build good and good looking websites you need experience (with this theme), courage to try things out and feeling for design. My first website with Enfold was not so exciting either, but they have become better every time (I think). And also I see beautiful websites here with special effects that I love – and don’t know yet how to do ;-)

    This is not the first time you asked for advise on design. Only recently I spent quite some time to send you some tips by e-mail on one of your other websites and I haven’t received a reply from you back… (looks sad).

    Good luck, a lot of courage and keep on trying!

    in reply to: Two logos in header #570380

    Hi Andy,

    1) Yes, that works perfectly :-)
    2) Like I mentioned, I’ll still let you know asap.

    Enjoy your weekend,
    Monique

    in reply to: Two logos in header #570031

    Hi Andy,

    1) Sorry, I thought it was useful (looks bashful).
    You can see what I mean at http://michiels-reusel.arti-sign.nl/ (Purchase code hidden if logged out) -than-990px.jpg. The upper grey bar is shown on all screen widths under 990 px and should not be there.
    I cleared cache and refreshed many times, used different devices, tablets, smartphone, browsers et cetera, but it looks the same everywhere.

    2) I wasn’t able to test yesterday. Will do that in the weekend and let you know.

    Cheers,
    Monique

    in reply to: Theme options not working #570015

    Hey Andy!

    Checked ftp details, they should be ok. Another effort below.

    I have created a child theme for twentyfifteen and that works. If you look at the site with twentyfifteen-child active you can see text in red and bigger font through CSS.

    I really hope this can be solved soon. I had to postpone presenting the website to this (new) client which is not a good thing… :-( I am not looking forward to build the site in the ‘old-fashioned’ way by not using a child theme!

    Regards,
    Monique

    in reply to: Two logos in header #569463

    Thanks Andy!

    1) Seems to work better now. However on all screen sizes under 990px (that is the min-width I used) I now see a grey bar on top op the screen (above Enfold’s top bar). When I look with Firebug, it seems that it has something to do with the advanced_menu_hide (see Ismael’s reply of January 18, 2016 at 4:21 am).

    2) When on my pc I reduce the width back to mobile size 360 px, it looks ok. I cleared cache on my mobile which didn’t help. I have no other device available right now. When I view the responsive layouts with the Web Developer Toolbar in FF, it seems to be ok. So I assume my mobile is conflicting somehow. I will check on another mobile device tonight.

    Best regards,
    Monique

    in reply to: Theme options not working #568741

    Thank you Vinay for your reply.

    I did like you suggested. Completely deleted the enfold-child from the server. Used the base files of the enfold-child following instructions on your website.

    As soon as I activate Enfold Child in Appearance in WordPress, the styles are blocked. I haven’t done any customizations yet, I just and only activated the child theme.

    So there must be a conflict somewhere as soon as the child theme (enfold-child) is activated but what is that conflict…? And how can it be solved…?

    Regards,
    Monique

    in reply to: Two logos in header #568729

    Hi Andy,

    Sorry, but here nothing has been solved :-(

    1) On pc:
    I use Windows 10 and usually use Firefox as a browser, but I have the same view in all different browsers (see http://michiels-reusel.arti-sign.nl/print-screen-logos-2.jpg).
    The logo in the red box (this is the logo read from the theme options) should not be shown. On pc it should look like http://michiels-reusel.arti-sign.nl/header-on-pc.jpg.

    2) On mobile:
    I have a Samsung S III and use the standard Internet app. This is what I see: http://michiels-reusel.arti-sign.nl/header-on-mobile-2.jpg. The advanced_menu_toggle (see red circle) is too low on the screen.
    What it should be is the two logos and the advanced_menu_toggle all visible in the header. The layout can be either what you (Ismael) advised but than the advanced_menu_toggle straight under the logos and above the image (so in the header, not underneath), or one of the options you can see at http://michiels-reusel.arti-sign.nl/header-on-mobile.jpg.

    Regards,
    Monique

    in reply to: Theme options not working #567928

    Hi guys,

    Can you please let me know what to do? I need to go on with this website soonest possible!

    Like I said, this never happened before, it is a fresh install, so I really don’t know what went wrong…

    When I de-activate Enfold and activate ie. Twenty Fifteen, everything looks as is should. I also installed the Propulsion theme and when I activate that, it also looks like it should be. There is only a problem with Enfold, so I assume that it really has something to do with Enfold! I installed the theme, de-installed it, installed it again, even from another Themeforest download, but nothing helps…………….

    I really don’t know what to do anymore…!?

    Please…
    Monique

    in reply to: Two logos in header #567899

    Hi Ismael,

    Just to remind you > there are 2 problems:
    1) on pc (see screen print pc above)
    2) on mobile (see screen print mobile above)
    You sent me a possible solution only for problem 2) mobile; not for problem 1) pc.

    I tried what you suggested for mobile. It looks better, but does not solve the problem completely as the advanced_menu_toggle is now somewhere on top of the content. I attach a jpg which reflects the outcome of your solution on my mobile (see below).

    So still 2 issues open.

    Regards,
    Monique

    in reply to: Theme options not working #566807

    Hi Basilis,

    Sorry, but I don’t see any changes effective on the site…
    I cleared cache, loaded the page in different browsers and on pc’s I hadn’t used before, but still don’t see but the ‘standard’ internet colors…
    When I check that file in my FTP programm (FileZilla) I see CHMOD of that file is now at 600…
    Shouldn’t all the folders be at 755 and files at 644?
    How can it happen that after a NORMAL installation the CHMOD was changed?
    What can I do to make this ‘happen’? :-)

    Thanks & regards,
    Monique

    in reply to: Theme options not working #566513

    Hi Elliott,

    Most probably you have other testing tools than me. I hadn’t noticed this error ;-)

    Below all details you asked for.

    Thanks & regards,
    Monique

    in reply to: Two logos in header #565615

    Hey Andy,

    I appreciate what you’re saying. I don’t use imgur.com nor dropbox, so I trust you can work with the links (see below).

    The 1st image reflects what the header should look like on a pc.
    The 2nd image reflects what the header could look like on a mobile. There are various options for this, as long as everything is there and looks straight forward and clear to the visitors.

    Thanks & regards,
    Monique

    in reply to: Two logos in header #564539

    Hi,

    Before I bought Enfold theme for this client I checked with you if it was possible to have two logos in stead of one in the header and you confirmed me it was. Therefore I promised this to my client and now I have to make it work. And of course in an acceptable way :-)

    To clarify what it is that exactly still needs to be solved:

    1) See print screen pc:
    In the header I have added according to your advise a widget area to present the two logos for the two divisions. Under this widget area you can still see the logo from the theme option (see red box). When I try to hide this through CSS (as far as my CSS knowledge goes…), this will also hide the advanced_menu_toggle link on mobile, which is not what should happen. If I delete this logo from theme options, the Enfold logo shows up, so that is not a solution either.

    2) See print screen mobile:
    The result of the extra widget is logo 1 and logo 2 next to each other and underneath the theme options logo and the advanced_menu_toggle link next to the theme options logo. Quite messy :-(
    What we want is (1) either the two logos next to each other and the advanced_menu_toggle link above them or (2) the two logos under one another on the left and the advanced_menu_toggle link on the right or (3) all logos and menu in one line. At least it should be there and look nice ;-)

    Hope you can help!

    Thanks & regards,
    Monique

    Regards,
    Monique

    in reply to: Enfold Showcase #564166

    Hi guys, DigitalEssence and Frans,

    Thanks for your replies and I will certainly look at this.

    My question obviously has not been clear enough as I didn’t mean to ask for code how to do it; what I in fact meant was to get perhaps a few examples or references where I can see this in action.

    DigitalEssence: it really have to be two logos that stay visible also on small mobile screens.

    Thanks again!
    Monique

    • This reply was modified 3 weeks, 6 days ago by  Monique.
    in reply to: Enfold Showcase #564080

    Hi all,

    I am sorry to use this topic ;-) but since so many developers are following this showcase, may I be so bold to aks if anyone of you ever made a website using Enfold with TWO LOGOS in the header, both with it’s own link?

    Looking forward to your reply & thanks a lot for the effort!!!

    Regards,
    Monique

    in reply to: Two logos in header #563785

    Any options please?

    in reply to: Two logos in header #562707

    Hi Ismael,

    I just cannot not show the 2nd logo as it reflects the 2nd division of the company and must be shown on mobile too. Any other ideas?

    I don’t know about the advanced_menu_toggle link, but as you can see in my reply of January 8, 2016 at 10:54 am (just the one befor your’s) I hid the .av-logo-container, so maybe that also ‘deleted’ the menu_toggle link on mobile? I did that because when I followed Rikard’s instructions, I got a hugo extra bar + logo under the widget with the two logos. I have now taken this css out to show you what I mean. Any more suggestions?

    Have a nice Sunday!
    Monique

    in reply to: Two logos in header #561877

    Hi Rikard,

    That works fine for pc and tablet (not for mobile – see below), although then suddenly the base logo (theme options) was shown underneath. When I deleted the logo in Theme options, the Enfold logo showed up. Now I have used

    
    .av-logo-container {
    	display: none;
    }
    

    to not show the Enfold logo.

    One more problem remains: on mobile now the two logo’s are placed nicely next to each other, but the menu is not visible anymore.

    What to do about that?

    Thanks & regards,
    Monique

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 118 total)