Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: distortion thumbnail image format #109644

    Thanks Devin for your feedback. I tried but the result is not acceptable and all images are distorted (filling adapted to the box image is not in proportion).

    The posts are featured but the images are inserted in the articles and not as images in evidence since the old theme did not provide this function

    If you want, privately, I can send you the links of two sites, the old and the new so you can evaluate the differences

    best regards

    Maurizio

    in reply to: Slider Manager #34673

    ok. Will mean that I will try with the instructions given to another user and does not solve the problem it will communicate

    in reply to: Slider Manager #34671

    Unfortunately the site is online and I had to use the version with javascript and fades.

    The defect is similar at:

    I can not get the slideshow manager to work. When I use the slideshow manager for the mainpage slider, the images do not show up on the frontpage. I only get a little red “CU3ER” displaying. Is there a fix for this?

    Posted 2 months ago #

    Dude

    Moderator

    Please try to use config.xml instead of the image manager. Sometimes the server generates the xml too slow and so cu3er doesn’t work.

    The Dude

    if it were true that depends on the slowness of the server, it should give the problem on both platforms: Macintosh and Windows.

    How then to Macintosh and works well with all browsers?

    in reply to: Slider Manager #34669

    I also have problems with “CU3ER”. If active works as a Macintosh (firefox, Safari, Chrome), in windows OS a little red “CU3ER” displaying and not to start the images (explorer, firefox, Safari, Chrome).

    in reply to: Display template work in local mode? #32560

    In this case, for future purchases, which are WP-templates that contain .PO and/or .MO files?

    in reply to: Display template work in local mode? #32558

    Don’t work with v2.9 but when update to 3.01 works correctly in local mode.

    Sorry, all wp-templates of Kiesi are not contained .po and .mo files for traslate quickly?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)