Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: changing logo #39993

    Hey Ismael,

    I tried that. I get the “cheatin uh” nonsense. Not sure where to go from here because linking my FTP client to my host is an issue right now. My other issue is that only one image is showing up in the slider…even though the thumbnails are showing up. here is the website http://www.topnotch-flooring.com/ Please advice.

    Thanks

    in reply to: changing logo #39991

    Hi,

    I know this is an old thread but I am wondering if there is another way to manually upload a logo? I don’t see anything that says theme-folder and I do not have style1.css folders etc. I am not using an FTP client. Is there a way to change this without using an FTP client?

    Thanks!

    in reply to: Slider not Loading #105990

    Hi Kriesi,

    For some reason my entire site crashed yesterday and I ended up deleting everything and starting over. The slider is working perfectly now. I guess that solves it. Thank You for the awesome theme :-)

    in reply to: Slider not Loading #105988

    This is my website. http://www.you2them.com/ I literally just started working on it and it is just a test site. Unfortunately, I am now having a problem uploading the logo. I tried adding it under avisio options and also changing the size of the space for the logo on the style.css but cannot get the image up. I tried looking for the file that the demo Avisio logo in in to replace it with my image, can’t seem to do that either.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)