Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: aviacordion Jquery conflict #310651

    Well this is interesting…a little confusing.
    So I tried putting the following in my header code block but it didn’t work:
    <?php
    /* add javascript */
    wp_enqueue_script( ‘jquery’ );
    ?>

    in reply to: aviacordion Jquery conflict #308966

    Thank you, I understand. It has happened with several different plugins (these aren’t wordpress plugins) I’m coding them directly with the CSS & Javascript Toolbox.
    Does the theme include the jquery directory? I’m guessing not? I tried including it in the “header.php” file, but when I do that the accordion stops working.

    What I’m working on right now is a lightbox I want on certain pages.

    Screen shot: http://kleindesigncom.fatcow.com/Untitled-4.jpg

    in reply to: Slideshow URL – Media Buttons #204786

    didn’t work. :/
    I ended up building my own slider. Thanks anyway.

    in reply to: Slideshow URL – Media Buttons #198180
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Tab Navigation #194089

    Hi! I have the same question but I am working in Abundance. Can I replace the same code? Where would I find my shortcodes.js file?
    Thanks!

    in reply to: Dropdowns #185948

    Sorry that didn’t work.
    I also tried taking out all my custom css.

    in reply to: Ninja forms – Conditionals #184952

    Well thanks for looking at it. The forms on Recliners didn’t work because there are no conditionals programed into those forms yet. If you want a good test try the Chairs page.

    in reply to: Ninja forms – Conditionals #184552
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Ninja forms – Conditionals #183726

    Hi,
    I don’t have any details. If you want I could give you a temp login to my site if you want to poke around.

    Because Ninja forms works if I change it to a different theme – Can I create a page template for wordpress to apply to one page which would host my Ninja forms, free from Abundance code interfering?

    So far, I made a Template that gives me this: http://www.briggerfurniture.com/test/
    But the form still doesn’t work.
    Code for my Template below:

    <?php
    /*
    Template Name: Form Theme
    */?>
    <div class=’container_wrap <?php echo $avia_config['layout']; ?>’ id=’main’>
    <div class=’container’>
    <?php avia_title(); ?>
    <div class=’template-page content’>
    <?php
    /* Run the loop to output the posts.
    * If you want to overload this in a child theme then include a file
    * called loop-page.php and that will be used instead.
    */
    $avia_config['size'] = ‘page’;
    get_template_part( ‘includes/loop’, ‘page’ );
    ?>
    <!–end content–>
    </div>
    </div><!–end container–>
    </div>

    in reply to: Ninja forms – Conditionals #183578

    The guys at Ninja Forms took another look at it and send me this:
    ________________________
    Hey Rebekah,
    I think I have found the problem. Actually, it turns out to be two problems. The first is that your Contact Us widget had some bad JS in it. I took that out, and that led me to my second discovery.
    The next issue is that your list items have single and double quotes. That’s causing an issue when they are encoded for output on the front-end.
    I’m working on a fix now, but if you give each of those items a “value” using the “Show Option Values” button that doesn’t involve the quotes or double quotes, it should work for you.
    ________________________
    I’m still waiting for a fix, but the thing is I don’t have a contact form plugin, I was using the Abundance Contact Page. If there is a JS error in the contact page, you may want to look into that.

    in reply to: Ninja forms – Conditionals #182517

    The only thing I can think of that that might relate to is a print plugin I am using. I deactivated it but that didn’t help.
    The strange thing is that this was working until it updated. Then stopped. Naturally I thought it was the pluggin, but they can’t find anything wrong and when I switch my theme to something else, the Ninja form works!

    Do you have more suggestions for what I can try?

    in reply to: Ninja forms – Conditionals #182257

    Hi Peter,
    I pulled out all non-essential code and re-installed the theme. No dice.
    Any other ideas?
    thanks

    in reply to: Custom Font #120274

    Thanks.

    in reply to: 1.9 Upgrade Issues #120271

    nevermind I just disabled “Minify” and that did it.

    Could you recommend a good cache plugin? My site seems to run slow.

    in reply to: 1.9 Upgrade Issues #120270

    Well it worked for a while. I’m still having the same problems.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)