Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Problem – Product Gallery – Woocomerce 3.0.5 #800628

    Please, PLEASE! Fix this.
    If you are not doing it for old users like me, think of the poor guy that gets a brand new Replete from ThemeForest just to find out it does not look like what he saw on the demo site.
    And also, now the upsell and related products have a huge font in links.

    What you have linked “sort of” fixes it, but it looks horrible. And mixes the theme built-in lightbox with the new WooCommerce style.

    Since I don’t want to fiddle two days with CSS code, it forces me to stick with the old version. I hope you understand your users’ needs and business impact.

    Thank you.

    in reply to: missing bbpress forum #653533

    Hi. I am having a similar issua after updating WP and Replete to the latest version. Cannot send you the login info since I make tests locally and not in live server.
    I have a “forums” page where I call bbpress shortcodes to show the forum. The problem is that the “forums” page currently shows only the header. Javascript like “cart” doesn’t work. It doesn’t even show the footer nor the usual black top bar when an user is logged in. I have disabled all the plugins and the problem is still there. Removing the shortcodes doesn’t solve the problem. I think there is maybe some wired in code in the theme and if a page is named “forums”, then it manages it differently?

    Thank you.

    in reply to: bbpress issues #288156
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Youtube Video not Resizing #117206

    If you use google adwords codes (like remarketing), sometimes the javascript in the code mess around with iFrames. I solved that problem using one of the google variants but I can’t recall right now which one was.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)