Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Slow down transition speed #92647

    Hi Nick, seems the Aviapoly isn’t loading in the header. I have removed the initial url and replaced with XXXX as the site is still testing :)

    See below:

    <!– plugin and theme output with wp_head() –>

    <script type=’text/javascript’ src=’XXXXX/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.7.2′></script>

    <script type=’text/javascript’ src=’XXXXX/wp-content/themes/angular/js/mediaelement/mediaelement-and-player.min.js?ver=1′></script>

    <script type=’text/javascript’ src=’XXXXX/wp-content/themes/angular/js/avia.js?ver=2′></script>

    <script type=’text/javascript’ src=’XXXXX/wp-includes/js/comment-reply.js?ver=3.4.2′></script>

    <link rel=”EditURI” type=”application/rsd+xml” title=”RSD” href=”XXXXX/xmlrpc.php?rsd” />

    <link rel=”wlwmanifest” type=”application/wlwmanifest+xml” href=”XXXXX/wp-includes/wlwmanifest.xml” />

    <link rel=’prev’ title=’XXXXX’ href=’XXXXX’ />

    <link rel=’next’ title=’XXXXX’ href=’XXXXX/’ />

    <meta name=”generator” content=”WordPress 3.4.2″ />

    in reply to: Slow down transition speed #92645

    Hi Dude. I have changed these and nothing happens. Cleared cache files just in case and still the same. What I am looking for is to slow the transition time between each slide.

    in reply to: Cannot create new template using builder #90786

    Seems to have fixed itself!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)