Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 39 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Fullsize slider cropping first image #524692

    Good morning Ismael :::…

    Thank you for your help :: I believe that it may have worked this time. I did as you said. First I changed the code in functions.php to reflect the correct image size, then deleted the old image, renamed it and re-uploaded it to replace. It appears to have done the trick.

    thanks again…j

    in reply to: Fullsize slider cropping first image #524052

    Good morning Andy :::…

    Actually all the images are exactly the same size 1140×641. For some reason the slider is cropping the first image only to 1140×461.

    screen shot

    I found some code in functions.php (line 67) that sets that parameter and had changed it to 1140×641 from 1140×461 (currently it’s back to default as you requested). That used to do the trick – but there is some other place that is effecting it.

    I’m 100% certain that it’s not an original image size issue.

    Any other thoughts?

    Thanks…Jay

    in reply to: Fullsize slider cropping first image #523179

    OK. I reverted back to the stock functions.php.

    The admin credentials are below.

    thanks…j

    in reply to: default for slideshow autorotation for portfolio items #522398

    Also :: does the latest version of Eunioa (v2.2) work with WordPress 4.3.1?

    I would like to upgrade if possible as I’m still running WP 4.1.8.

    Thank you for your help.

    j

    in reply to: default for slideshow autorotation for portfolio items #522386

    Thank you. That did the trick.

    in reply to: default for slideshow autorotation for portfolio items #522033

    sure. We are adding new portfolio items and want to change the slideshow default from “no” to “yes” for autorotation. We can always just change it manually but we keep forgetting and the slideshow remains static.

    Also :: does the latest version of Eunioa (v2.2) work with WordPress 4.3.1? I would like to upgrade if possible as I’m still running WP 4.1.8.

    thanks…Jay

    in reply to: default for slideshow autorotation for portfolio items #521130

    Good morning ::

    Unfortunately, neither one of those worked for me.

    any other ideas?

    I’m specifically looking to have the autorotation set to “yes” on all new portfolio entries.

    Thanks…j

    • This reply was modified 11 months, 2 weeks ago by  rsn8.
    in reply to: default for slideshow autorotation for portfolio items #520443

    Good morning elliott :::…

    Thank you for your response. I’m using the Eunioa theme not Enfold. Your advice in 2012 said to ::

    ———————
    Open up eunoiaincludesadminregister-admin-metabox.php and replace:

    array(
    “name” => “Autorotation active?”,
    “desc” => “Check if the slideshow should rotate by default”,
    “id” => “_slideshow_autoplay”,
    “type” => “select”,
    “std” => “false”,
    “class” => “av_2columns av_col_1”,
    “no_first” => true,
    “slug” => “slideshow_meta”,
    “subtype” => array(‘yes’=>’true’,’no’=>’false’)),
    with:

    array(
    “name” => “Autorotation active?”,
    “desc” => “Check if the slideshow should rotate by default”,
    “id” => “_slideshow_autoplay”,
    “type” => “select”,
    “std” => “true”,
    “class” => “av_2columns av_col_1”,
    “no_first” => true,
    “slug” => “slideshow_meta”,
    “subtype” => array(‘yes’=>’true’,’no’=>’false’)),

    ————-
    which no longer has an effect.

    any ideas?

    Thanks…Jay

    in reply to: slider weirdness #221266

    Thanks! Much appreciated…Jay

    in reply to: slider weirdness #220980

    Thank you Ismael. Altering the functions.php file worked like a charm. I had recently updated from an older version of Eunoia to v1.6 and had not checked that setting. Strangely, I had it set at 1140×641 on my old version. Do you think that may have been a typo?

    Anyways, thanks again for pointing me in the right direction.

    BTW, the link to the site is http://nemogould.com

    Jay

    in reply to: slider weirdness #220696

    I am using wordpress 3.7.1 and eunoia 1.6. this has never been an issue before and something I’ve done fairly regularly. Thanks

    in reply to: Portfolio top image #196720

    Thank you. It appears to be working now. You might consider adding an option to show the entire slideshow for the overview pages as well as single pages.

    Have a great day…Jay

    in reply to: Portfolio top image #195846
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Vimeo and lightbox #193661

    Cancel that. I figured it out.
    Thanks again.

    in reply to: Vimeo and lightbox #193096

    I’ve worked out the video preview images and placement. Though I’m still having a little trouble linking the thumbnail so that it opens the video in lightbox. I accomplished this earlier, but have since forgotten the steps. Can you please tell me how this is done? I’m assuming it is achieved within the thumbnails image settings. Thanks for your patience with me.

    in reply to: Vimeo and lightbox #191280

    Thanks for the reply. Follow up question then: Is there an ideal image size if I were to place one with a link where I currently have the video embedded? Since the theme is responsive, I’m a little unclear how to be certain that a jpeg won’t mess with the formatting of the text.

    in reply to: pretty photo window size #137051

    I just pushed the site live. check it out at :: http://theabecker.com :: and look at just about any portfolio item.

    thanks…Jay

    How can I hide just the “Archive For” and not the entire title?

    Thanks…Jay

    in reply to: Eunoia – transparent background #100057

    ok. nevermind. the text opacity appears to be working as we would like now. strange. but we would still like the background to be transparent on the portfolio popup if possible.

    in reply to: Eunoia – transparent background #100056

    the portfolio code for the right hand side of the popup still is not working. any thoughts?

    http://fawntwin.com click on CHRISTMAS EVE CAN KILL YOU (2012) in the portfolio boxes below.

    thanks…Jay

    in reply to: Eunoia – transparent background #100054

    This is great. thank you. almost there. unfortunately, it takes a lot of the text along with it. please check out http://fawntwin.com to see what I mean. There is text under the main slider. Also, please click on the portfolio item entitled CHRISTMAS EVE CAN KILL YOU (2012). Ther eis text in the right sidebar that is transparent. If I remove main_color from the above list it works fine, but the background is white.

    please help. and thank you…jay

    in reply to: Mailchip sign in form #103204

    Awesome. Worked perfectly. I’ve really been appreciating the support for this theme.

    in reply to: Space above and below page titles #101517

    Nice. Thanks!

    in reply to: Space above and below page titles #101515

    Great! Thats exactly what I was trying to achieve (and glad you like my work by the way!).

    One detail is still a little weird. In the case of this page:

    http://www.nemogould.com/portfolio-item/detritus-ascending/

    The lower case “g” in the title gets the bottom cut off, and this is with the padding adjusted up to 80px. I prefer the look with the padding at 20 as you suggested. Any thoughts?

    in reply to: Possible to set custom proportions for front page slider? #101617

    This is great, thanks. I’ll look into it.

    in reply to: Possible to set custom proportions for front page slider? #101615

    Thanks for the response! I don’t have an exact proportion in mind, I just wanted to try some options.

    I inserted the code, but I’m not seeing the width adjust accordingly, only the height. I tried with both the “full width” and “adjust to page” settings. Am I missing something?

    in reply to: Template Builder not working for "Post/Page Content" type #75154

    Hmmm….

    That doesn’t sound like a great solution for me as I have customized so much of the site. Is there truly no other way?

    Will hitting reset lose all my templates as well and rewrite over css files?

    Thanks…Jay

    Hi Devin :::…

    I followed the instructions on the link you sent, but I’m still seeing the issue on the frontpage portfolio pagination.

    It would be great if this feature was implemented in a future version of your theme.

    thanks for trying.

    I was able to create a workaround using the tools we had. I was able to create a look-a-like nav menu similar to the sortable on each type of portfolio category. What I did was use the template builder to create a new template for each category item. then I added a text area that shows the portfolio menu and then I added a portfolio section that only pulls from that specific category. Rinse and repeat for each category. Then I created distinct pages for each category type that uses the corresponding template for that category. ET voila. what you wanted.

    You can see the results here :: http://nemogould.com

    Thanks again…Jay

    in reply to: Template Builder not working for "Post/Page Content" type #75152

    I’m seeing the same error. Was a solution found?

    Thanks…Jay

    hmmmm.

    In my case, I have about 8 different categories each containing close to 100 items in each category. This limitation really causes some problems. Is there any workaround that you can think of to make this sort work throughout a category?

    Would it be possible to create a menu specific to portfolio category pages that lists all the categories at the top (similar to the sortable menu)? I would just lose the cool sort animation.

    Any help would be appreciated.

    thanks…jay

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 39 total)