Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Multi Lingual Setting Issue #76900

    Thank you so much for all your advices and kind,

    I know that if I would like to be supported by WooCommerce forum, I have to pay the member fee. But SSL issue and Product thumbnails issue have been caused since I installed WPML. So, I’ve been contacting with WPML ORG support for about a week. Although They are researching the issue, I have not received a solution from them for now.

    I will try to wait for an answer from them only a few days. But If Someone has a good idea, Please let me know!

    Regards,

    Sen

    in reply to: SSL issue #72198

    Hi! Devin,

    Wow! You solved the issue completely and quickly.

    You are really great. I appreciate your valuable support.

    Thanks for taking the time to solved the problem.

    Regards,

    Sen

    in reply to: SSL issue #72196

    Hi! Devin,

    Thank you for your reply.

    I changed to be unable the maintenance mode.

    Although it seems that there is no same question in support forum.

    Is this problem only I have? I hope you find a solution!

    Thanks in advance.

    Regards,

    Sen

    in reply to: SSL issue #72194

    Hi! Devin,

    Thank you for reply.

    I tried to change the setting as you adviced, but nothing has changed.

    If I need to rewrite the type of path from absolute to relative for enable to ssl adopted pages,

    Which page and part do I have to rewrite and how to rewrite? or add some scripts?

    Regards,

    Sen

    in reply to: SSL issue #72192

    Thanks for your advice, Peter

    Though regrettable, of course, I know the arrangement.

    And in the whole composition, I am confirmed immediately, after purchasing this theme.

    Is change of path unnecessary although asked once again? Is there neither what some should otherwise be checked for, nor solution?

    Regards,

    Sen

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)