Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 71 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Enfold Update – Blog Meta Data Spacing #181918

    Hey again Ismael,

    I’ve just had another look and it has worked great on the blog homepage, but not on the individual blog post pages e.g. http://etool.net.au/eblog/events/meet-etool-eco-week-spring-festival/

    Is there something else I can add to the CSS coding above to include these pages?

    Thanks, Siobhan

    in reply to: Enfold Update – Blog Meta Data Spacing #181917

    Awesome, thanks Ismael. Worked perfectly!!

    in reply to: scroll down page reveals a section with image #129440

    Hi Ismael,

    I was wondering the same thing.

    I did as you suggested and the image works fine, but how do I add text to it?

    I put a text box over the image, made it large and bold but it doesn’t show up as well as the demo example.

    http://etool.net.au/image-test/

    Any ideas?

    Thanks, Siobhan

    in reply to: Easy Slider Problem with Enfold 1.9.1 #134581

    Hi Devin,

    Thanks I think your ‘guesses’ are spot on.

    I got rid of some plugins yesterday and some more today and haven’t come across the issue since.

    Will look into tweaking the WP Super Cache as well so it doesn’t happen again.

    Thanks, Siobhan

    in reply to: Hyperlink to PDF Issue #135249

    Hi Ismael,

    That’s awesome thanks!

    I’ve had that plugin for a year but was using the Corona theme until a couple of months ago. Maybe that’s the issue?

    Thanks, Siobhan

    in reply to: Easy Slider Problem with Enfold 1.9.1 #134579

    Hi Devin,

    Thanks a lot for your advice.

    I followed your instructions and it seemed to work – I didn’t need to create new sliders, just resave the current ones. I think a couple of the files didn’t make it through the FTP which caused the issue.

    Since fixing this however I have had some issues when refreshing the site. For me, everything turns to simple text and gets pushed to the left hand side with the navigation sitting underneath each other all the way down the page – on Google Chrome. For others, images layer on top of one another and links turn blue and buttons appear. I haven’t been able to recreate the second one but it this has only happened on IE.

    It has happened this morning and a number of times yesterday, particularly on the portfolio pages – http://etool.net.au/projects/ http://etool.net.au/portfolio/octo/ but I can’t seem to recreate it now to take a screenshot.

    Any ideas why this is happening? Nothing similar happened before this theme update and wordpress update.

    Many thanks, Siobhan

    in reply to: How To Style Author Archive Page #131317

    Amazing, thanks Peter!

    It looks tons better now :)

    in reply to: Adding images to table #130231

    Hi Ismael,

    Thanks alot for the coding.

    I followed your instructions – it was a little fiddly to get the code and images to show in the right places but I figured it out. After viewing it on the website, it didn’t look much different/better than the copy and paste version we had and certainly takes longer to put together.

    Adding pictures to tables is quite a standard bit of functionality – are there any plans to add this as a drop down option into the table anytime soon?

    Thanks, Siobhan

    in reply to: Individual Header & Footer Colour Boxes #130213

    Hi Devin,

    I’ve also just changed the footer from 3 to 4 columns, added a new text widget and it is showing underneath the first footer widget.

    I took all the widgets out, changed it back to 3 columns, refreshed, changed it to 4 columns, refreshed and put all the widgets back in and it’s still the same. I tried taking out the 4th column widget and dummy text (archive) was showing in it’s place but still underneath the 1st widget. Any ideas what the issue might be?

    Any help would be much appreciated!

    Thanks, Siobhan

    in reply to: Adding images to table #130229

    Hi Isamel,

    Thanks for your response.

    Where should I be adding this code? I want to add the images into a single column rather than an entire row.

    Thanks, Siobhan

    in reply to: Individual Header & Footer Colour Boxes #130212

    Hi Devin,

    Thanks for the advice.

    I’ve taken the hover out and it looks just how I want.

    For the footer, could I add a border around the widget boxes instead of a full colour and then it wouldn’t look as odd/blocky?

    Current coding for this section is as folows –

    #footer .flex_column.av_one_third:nth-child(2) {

    background: #99cc33;

    padding: 10px 10px 10px 10px;

    }

    #footer .flex_column.av_one_third:nth-child(3) {

    background: #eadd12;

    padding: 10px 10px 10px 10px;

    }

    Thanks, Siobhan

    in reply to: Remove Space above/below slider #124969

    Hi Peter,

    Thanks for the code. I had the same issue with the full horizontal ruler on the homepage – http://etool.net.au/

    So just used this code and it looks fine now!

    .hr-full {

    margin: 40px 0;

    }

    Thanks, Siobhan

    in reply to: Lining Up Table Lines & Content #130220

    Hi Devin,

    Yes, thanks it’s working now.

    I would also like to center the text vertically in each row/column and used the following CSS but it didn’t seem to work –

    }

    .pricing-table > li {

    position: relative;

    text-align: center;

    vertical-align: middle;

    }

    Is there another way to do this in CSS?

    Thanks, Siobhan

    in reply to: Individual Header & Footer Colour Boxes #130210

    Hi Ismael,

    Thanks a lot for your response.

    I don’t think I explained myself very well, sorry! I already have this CSS for the social media icons in the header -

    }

    #top .social_bookmarks_facebook:hover a{color:#fff; background-color:#006666; }

    #top .social_bookmarks_twitter:hover a{color:#fff; background-color:#669966; }

    #top .social_bookmarks_linkedin:hover a{color:#fff; background-color:#99cc33; }

    #top .social_bookmarks_gplus:hover a{color:#fff; background-color:#eadd12; }

    #top .social_bookmarks_vimeo:hover a{color:#fff; background-color:#cccc00; }

    }

    What I would like to do is have the icons stay white and backgrounds the above colours at all times, not just when you hover over them. But I would like to keep the rest of the header bar the current grey. Can I just take the hover word out of the coding?

    Thanks for the footer code, I’ve added it in as you can see here http://etool.net.au/

    I would like the three boxes to join up so that there aren’t any grey spaces in between them, just grey on either side. I played around with the padding, but it just made the footer longer and didn’t bring them together. Could you advise how to achieve this please?

    Also if I wanted to use an image for the background instead of a colour for one of the boxes, what CSS would I add?

    Thanks, Siobhan

    in reply to: Lining Up Table Lines & Content #130218

    Hi Peter,

    Thanks for the code. I’ve just tried it and it didn’t seem to change the bottom border.

    http://etool.net.au/software/subscriptions/assessor-pro/

    http://etool.net.au/software/subscriptions/assessor-lite/

    Is there something else I could try?

    Thanks, Siobhan

    in reply to: Remove Space above/below slider #124967

    Hi Ismael,

    Thanks for the info.

    I’ve got the full horizontal ruler on quite a few pages and when you insert it there’s no option to reduce the padding.

    Example page: http://etool.net.au/portfolio/office-warehouse/

    I used firebug to find the CSS and got this code – }

    .hr-full {

    padding: 0px 0 0px

    }

    But it doesn’t seem to work. Any ideas?

    Thanks, Siobhan

    in reply to: Lining Up Table Lines & Content #130216

    Hi Ismael,

    Thanks a lot for the CSS – it worked really well. I just changed it to 90px for some bigger tables I made.

    For a couple of my tables, there are more lines in column one than two and three, so the last two columns aren’t closed off. What can I do to fix this?

    http://etool.net.au/software/subscriptions/open-use/

    Also when I create my tables, I can centre the text horizontally but not vertically in each line. Is there some CSS I can use the get the text to be centred in each box?

    Thanks! Siobhan

    in reply to: Change Blog to excerpt instead of full post #128721

    Hi Ismael,

    Thanks a lot for your instructions.

    I’ve just done that and it looks fine now – http://etool.net.au/blog/

    However when I changed the page on Where do you want to display the blog? in the Enfold Theme settings, it seemed to overwrite this instruction for excerpt, so have left it as select a page.

    Also my favicon has disappeared for this new page but it on all my others. Is that because it’s new or do I need to do something else?

    Thanks, Siobhan

    in reply to: Advanced Layout Editor Stopped Working #130207

    Thanks Peter, you’re a lifesaver!

    in reply to: Remove Space above/below slider #124965

    Hi Ismael,

    I would like to remove the padding below the slider on my homepage too, but not sure the top CSS is right for my site.

    http://etool.net.au

    Please can you advise?

    Thanks, Siobhan

    in reply to: Header & Footer PHP + CSS Issues #128731

    Hi Ismael,

    Thanks for the CSS. I was using those, but had a conflict in the Enfold Theme Footer colour editor.

    Sorted now thanks!

    Siobhan

    in reply to: Header & Footer PHP + CSS Issues #128729

    Hey Dude,

    Thanks for the link, looks pretty straight forward to change.

    Could you tell me what CSS to use to change the footer to all one colour please? (Similar to CSS for header above)

    Thanks, Siobhan

    Hi Nick,

    Thanks for the info.

    I deleted Corona (after backing up) and then disabled all my plugins. I activated them one by one, checking the page as I went (which was the same as the demo after disabling the plugins) and it looks like Google Analytics for WordPress plugin is the culprit. http://yoast.com/wordpress/google-analytics

    I can just add my tacking code into the Enfold Theme Editor instead, but am surprised that this one caused the conflict.

    Many thanks, Siobhan

    Hi Devan,

    Thanks for your response.

    1) I’m not sure how the Corona theme is still showing or affecting the Enfold theme. I’ve only changed the custom.css file and added the Enfold Portfolio Coding into these pages. Can you please advise how to get this working as Enfold?

    2) Can you tell me the width of the central section please then I can change the images to fit based on how many columns I’ll use. The image size info in functions.php is only thumbnails not the width of the website design.

    Thanks, Siobhan

    in reply to: Change Blog to excerpt instead of full post #128719

    Hi Devin,

    Thanks for your response and link.

    I switched themes from Corona to Enfold so have quite a few blog posts and was trying to avoid any manual editing.

    There are excerpt sections on each blog post which are already filled in – should these be showing automatically rather than the full summary?

    Thanks, Siobhan

    in reply to: Header & Footer PHP + CSS Issues #128727

    Hey Dude,

    Thanks so much for the advice and coding. Will speak to my developer and see if we can sort it out.

    I had to use the Vimeo symbol in my Social Media icons as there wasn’t a Youtube option in the drop down. Can I add it in somewhere to the theme files?

    Many thanks, Siobhan

    in reply to: Change h3 default colour #128606

    Hey Devin,

    Oh thanks! Just changed it and it works fine now.

    For the menu header, where can I find the CSS code for the size and weight of it? In the theme styling section there are just the option for font and colour.

    Thanks, Siobhan

    in reply to: NOT DISPLAY OR ELIMINATE "Your are here" ELEMENT #127265

    No worries, found a different thread with a function.php edit.

    http://www.kriesi.at/support/topic/breadcrumbs-change-you-are-here

    Thanks!

    in reply to: NOT DISPLAY OR ELIMINATE "Your are here" ELEMENT #127264

    Hi Devin,

    I added the CSS code above and it removed all of the breadcrumbs, not just the You are here: portion. Can you advise another CSS to just get rid of this part or if there might be a conflict in my custom.cc?

    http://etool.net.au/

    Thanks, Siobhan

    in reply to: Change h3 default colour #128603

    Hi Ismael,

    To change the the weighting and size of the headers, what would I need to add to the CSS?

    I’ve already got coding in my custom.css for h1-h6 and it doesn’t seem to be applying it.

    Current website – http://etool.net.au/

    Thanks, Siobhan

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 71 total)