Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 146 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Formidable more CSS issues #488363

    Thank you Andy,

    It worked with the following code:

    .frm_style_formidable-style.with_frm_style .form-field {
    margin-bottom: 5px !important;
    }

    I have also suggested the integration with Formidable. Contact form 7 (or any other contact form I used) has not the power of customisation that Formidable has. Their website for your reference is https://formidablepro.com/

    Thank you for all help once again.

    in reply to: Formidable more CSS issues #487475

    Dear Andy,

    Thank you for the update. Point 2 has been solved. Point 1 is still the same. Each row should be slightly closer to each other, i.e. decrease the gap between the first row of fields to the second row, and so on. Like the arrows show: http://d.pr/i/1jRpS/2G80mxTU

    Any quick CSS code to fix this is highly appreciated.

    Regarding the 3rd party plugin problem it is a very difficult call to make because if I install this plugin with other WP themes (with less CSS) it all works fine. The plugin even has a CSS configuration editor and works fine in some other themes. With Enfold, it is a disgrace. There are rules that Enfold overrides and causes all these sort of problems. If I contact the plugin developers they tell me to contact the theme developers, if I contact you here I get a similar reply: it is a very difficult situation to get this sorted in a good way. Perhaps the solution could be Enfold being compatible with the plugin since both are very powerful and well known theme / plugin respectively?

    So far I had zero problems with Kriesi’s team. You are all very competent and usually we get a fix for almost all the issues straight away.

    Many thanks once again.

    in reply to: Formidable more CSS issues #486019

    Hi Andy,

    Yes, I was able to fix the error messages spacing by using the following code:

    .frm_error {
    margin-top: -10px !important;
    }

    The only 2 remaining fixes now are as it follows: http://d.pr/i/12EFy/20OHMxwx
    1) Decrease the spacing between the fields to about half of the actual size as mentioned by the yellow arrows
    2) Decrease the gap between the description when they have multiple lines (also mentioned in the sshot

    Many thanks.

    in reply to: Formidable more CSS issues #486006

    Hi Andy,

    The sshot I sent earlier is totally wrong. The columns are not aligned, please check the red arrow, where the “price” field should be moved to the top: http://d.pr/i/1hJ7P/16nMgEr8 like the email / mobile are aligned here side by side: http://d.pr/i/1dBT1/5X7D279i

    Either way, I was able to fix this using the tags “frm_first_half” and “frm_last_half” instead of the regular “frm_half” for all of them. So, the alignment is now fixed.

    The only problem remaining is the spacing between the field and the field description and the error message. They should all be below each other, with a single space. It seems they have double spacing now. Please check my yellow marks here: http://d.pr/i/EWBL/2w0e3Zdg – they should be all moved slightly above to make the desired “single spacing” instead of the “double spacing” as it looks now.

    Many thanks.

    • This reply was modified 2 weeks, 4 days ago by  sitesme.
    in reply to: Formidable more CSS issues #485982

    Hi Andy

    I am sure I implemented the code and I just saw the changes now with your last code.
    However, there are still problems with the two columns: http://d.pr/i/1jot8/1XkyVBdi and they are not properly aligned as the first / last name fields at the top.

    in reply to: Formidable more CSS issues #485953

    Hi Andy,
    Unfortunately the spacing between fields didn’t change.

    in reply to: Tabs alignment #479304

    Just an update (this can help some other users with the same problem).

    The issue was caused by the premium plugin “Premium SEO Pack – WordPress Plugin” and this was the developer’s instructions:
    “Deactivate the SEO Friendly Images module. This module needs all images on the website to have the alt=”” html attribute. If they don’t it will cause some issues.”

    After doing so it is all working fine. Thanks again Rikard.

    in reply to: Break Lines spacing #479303

    Just an update (this can help some other users with the same problem).

    The issue was caused by the premium plugin “Premium SEO Pack – WordPress Plugin” and this was the developer’s instructions:
    “Deactivate the SEO Friendly Images module. This module needs all images on the website to have the alt=”” html attribute. If they don’t it will cause some issues.”

    After doing so it is all working fine. Thanks again Rikard.

    in reply to: Tabs alignment #479014

    Hi Rikard,

    I found the cause of this problem: “Premium SEO Pack – WordPress Plugin” is the plugin causing this issue. If I disable it, it goes all well.
    I already contacted their support but… is this something you can fix here on Enfold or should be the plugin author to provide a fix?

    Thank you

    in reply to: Break Lines spacing #478968

    Hi Rikard,

    I can also confirm that there are to br between the lines but I just added a “Shift+Enter” which was only supposed to give one br if I am not wrong?
    Please check below how it looks the editor for the map (i.e. single enter / br)

    • This reply was modified 1 month ago by  sitesme.
    in reply to: Add Google Font to all parts of Enfold #462076

    Noted.

    Thank you both for the updates, I will confirm all font areas as we go.

    in reply to: Add Google Font to all parts of Enfold #460939

    Thank you @Yigit – that worked but some sections look terrible with this font in place (menus for example). I tried to override the menu font change but I believe that the code you sent me overrides any other changes made?

    What is the solution to change the font to the body and some other sections as per my choice?

    in reply to: Add Google Font to all parts of Enfold #460931

    Spot on, totally missed that…
    Thank you @guenni007 and @Yigit.

    Now, can you please confirm how do I assign this specific font to basically ALL sections of the website? Body, headers, etc? Is there a fast / easy way to make this font the default one?

    in reply to: Add Tags to Pages #455912

    Superb, thank you Josue! :)

    in reply to: Add Tags to Pages #455890

    Please check now Josue

    in reply to: Add Tags to Pages #455884

    Hi Josue,

    Thank you for your efforts but the change above didn’t show any tags as yet.
    I tried [mytagshere] in a text block and in a code block.

    in reply to: Add Tags to Pages #455850

    Thank you Josue,
    However, what is the solution to avoid using the template-builder.php?
    I would prefer to add a “code block” at the bottom of each page that requires tags. Something like:
    [mytagshere]
    Is this possible? I don’t mind to have a code in the functions.php file if required for this (since we have this file in the child theme already).

    Thank you

    in reply to: Add Tags to Pages #455685
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Add Tags to Pages #455683

    Still no luck :(

    FYI, this is for the portfolio pages. The example on the other post is for the posts.
    Please confirm if this can be the issue?

    in reply to: Add Tags to Pages #455680

    Hi Josue,

    This didn’t work for me: http://www.kriesi.at/support/topic/show-tags-under-blog-posts/

    I installed the plugin, created the simple shortcode http://d.pr/i/CrJ1/lQ2FTeR3 with PHP: http://d.pr/i/14o6C/IAX6lIKl
    Added the shortcode in a text block: http://d.pr/i/13G7G/5XfF2n0e but I can’t find any tags there: http://d.pr/1eyEg/3Uzqte21

    Any idea?

    Thank you

    in reply to: Add Tags to Pages #455671
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Add Tags to Pages #455626

    Hi,

    I am not sure why but if I leave the WP default editor on, I can see my Portfolio pages with the tags at the bottom of the page.
    However, if I turn on the Enfold editor the same tags disappear. If I toggle the WP editor or Enfold editor it basically displays or hides the tags at the bottom of the page.

    Any idea?

    in reply to: 404 Page error on Tags sub-pages #455614

    Ok, mystery solved.

    The plugin “Category Tag Pages” was causing this problem. Even with the plugin disabled, if a page was assigned to a “tag” this problem would come up. So… I guess it is not possible to add tags to the pages / posts / portfolio in the exact same way unfortunately :(

    Thank you.

    in reply to: 404 Page error on Tags sub-pages #454974

    Hi Ismael

    I don’t understand what you mean.
    I did not make any modifications on the archive pages. They are the default ones.

    I have just downloaded the latest version and the child theme does not have any changes on any theme files.

    in reply to: 404 Page error on Tags sub-pages #454639

    Hi Andy.

    Go to http://d.pr/1lahm/25rT15yh and, at the bottom, click on page 2 or any other page. It shows a 404 page

    in reply to: 404 Page error on Tags sub-pages #453646
    This reply has been marked as private.
    in reply to: 404 Page error on Tags sub-pages #453042
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Formidable PRO CSS styling issues #451814

    Spot on,

    Thank you Yigit :)

    in reply to: Formidable PRO CSS styling issues #451801

    Wow Yigit! That was fast! :)

    I did it and it “fixed” the problematic page (spacing now is ok) but it messed up with the good page. Can you please check here or compare the URLs on my first post? http://d.pr/142uO/227YR2oL

    Thank you

    in reply to: 3 Footer Columns: 50 – 25 – 25 % #451037

    Thank you Rikard.

    I adjusted to

    #footer .av_one_third {
    width:15%;
    }
    
    #footer .first {
    width:55% !important;
    }

    It is perfect now. Thank you.

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 146 total)