Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: WordPress 4.5 issue #648123

    Sorry my question is:
    what was done to fix my issue?

    NONE of the suggestions that are mentioned in the article you refer to would have solved the issue.
    I was not getting 500 errors, I had already completely deleted and replaced the enfold folder via FTP, and I was not using a custom child theme header.php.

    What was causing my issue and what was done to fix it?

    in reply to: WordPress 4.5 issue #648115

    So I see that everything is working now when I take down the function for the old JavaScript.
    What did you do?

    I did not update enfold. It was already updated to the latest version.

    Please advise. I have 6 other clients who I have to update. I assume I will experience the same issue.

    in reply to: WordPress 4.5 issue #647603

    Hi Sorry for the delay.

    in reply to: Grid Row Bottom Border or HR #451366

    Sorry problem solved.
    Figured out the border was at top of container wrap not grid row.

    Wasn’t sure how to delete the topic.

    in reply to: Padding Margin adjustments #251867

    Awesome.

    Thank you.

    in reply to: image align right not flowing #98495

    Thanks Ismael,

    I couldn’t find where the h2 property is set to block in the css.

    Do you know where it is set so I can turn it off globally?

    in reply to: Random Avisio Slider #92673

    thank you.

    in reply to: Add mainpage slider to other pages #88065

    Perfect. Thanks.

    Where can I find a options explanation of what I can set for the slide show?

    For example the thumbnail images et al:

    $slideshow->setSlideshowSize(‘S’);

    $slideshow->showThumbnails();

    Can I make it random?

    in reply to: dummy import not possible #54710

    I am using Flashlight Theme.

    How do you deactivate the WP-Importer plugin?

    I have a new install of WP and the importer plugin is not installed.

    I too get the error. But mine looks more like this:

    Importing didnt work!

    You might want to try reloading the page and then try again

    (The script returned the following message:

    Avia Framework “avia_logo” already exists.

    Avia Framework “avia_background_image” already exists.

    Avia Framework “avia_smart-default-gallery” already exists.

    Avia Framework “ (Purchase code hidden if logged out) ” already exists.

    Avia Framework “ (Purchase code hidden if logged out) ” already exists.

    Avia Framework “ (Purchase code hidden if logged out) ” already exists.

    )

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)