Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Can't get my cufon fonts to work! Please answer ASAP!!! #82166

    Thanks a lot. I will try this. Sorry about the duplicity in the last post.

    in reply to: Can't get my cufon fonts to work! Please answer ASAP!!! #82164

    I am extremely confused. I have tried a number of different fonts now with no success. The font file I am trying to use has a couple of different variations contained in the same file. When I do a “font-family” search I get these:

    Cufon.registerFont({“w”:1064,”face”:{“font-family”:”Rosebud Antique”

    Cufon.registerFont({“w”:1064,”face”:{“font-family”:”Rosebud”

    Are they all both supposed to be in the same file are do they have to be separated? What am I supposed to name the file in the register-admin-options.php? What am I supposed to name it in the abundance/framework/js/fonts folder? Why in hades is this not working for me???

    What exactly do I need to do with this file? How should the name appear in the register-admin-options.php? How should it be named in my ftp? How the hades do I get this to work???

    in reply to: Footer Logo text #80207

    I modified the footer.php and the css as you instructed, but the footer logo area (and the entire footer area) disappears when use the code you provided above. If I leave the code the way it is and insert my text then it shows up above the logo footer, but way over to the left butting up against the body frame. What should I do?

    in reply to: frontpage sidebar next to slider #79074

    Ok. Now where do I adjust the dimensions of the Fade Slider? I need to increase the vertical width and the padding on the bottom so that it is not butting right up against the content below.

    Also, can I change the transition effects on the Fade Slider?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)