Forum Replies Created

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Changing "Feedback Button" into a popup window #129807

    Nvm, I was able to figure it out. I read up on some PHP. Thanks for your help anyways. You guys rock

    in reply to: Changing "Feedback Button" into a popup window #129806

    Oops, here it is:

    <a onclick="window.open('http://mecsoft.com/support_chat.html', 'mywindow', 'location=no,status=1,scrollbars=1,width=500,height=650');" href="javascript:void()">Click here</a>

    So is there a way to incorporate the above in the header?

    in reply to: Changing "Feedback Button" into a popup window #129805
    in reply to: Changing "Feedback Button" into a popup window #129804

    Sorry I should have clarified better, but I need it to open up a new window, not just open up a new tab. The HTML and javascript I’ve used before is:

    Click here

    Is there a way to incorporate this in the header.php file so that the feedback button opens up a new window?

    in reply to: Using Caching Plugin with Choices #116361

    Hi Nick,

    Thanks for all your help! Everything looks great, and runs very fast. I’m going to move the dev site today to the live site, so we can experience this speed on the live site.

    What would you recommend to be done next? CDN, the 4 cname records, or the mod_speed module?

    Thanks,

    Tim

    in reply to: Using Caching Plugin with Choices #116359

    Hi Nick,

    I just added you as user. You should have received the login by email. Please let me know if you didn’t, and I’ll resend it myself. I’m definitely interested in setting up the cname records but let’s take care of the buttons first. That’s a higher priority to me right now. But thanks for thinking ahead, and thanks for all your help.

    in reply to: Using Caching Plugin with Choices #116357

    Hi Nick,

    My dev site is mecsoft.com/testing (main site is at mecsoft.com). w3 total cache is activated, and I’ve turned off the minimizer for css and javascript. The slider buttons are still being distorted. What should I do now?

    in reply to: Using Caching Plugin with Choices #116355

    It’s just the homepage in the slider (mecsoft.com/testing). I’m a little confused, how would you like me to show you the page?

    in reply to: Using Caching Plugin with Choices #116353

    Okay good, I’m glad to hear it’s nothing too complicated! What page would you like me to show you in order to fix it?

    in reply to: Using Caching Plugin with Choices #116350

    You’re right, there’s definitely a lot about caching I don’t understand yet. But the test site you set up doesn’t have any descriptions or buttons in the slider, which is the only thing that get’s messed up for me when caching. See this image (http://mecsoft.com/testing/caching_error.jpg ) to understand what I’m referring to. The top screenshot is my test site (mecsoft.com/testing) with caching turned on loaded in Safari, and then the bottom screenshot is the same site loaded in Firefox. nothing else get’s messed up, and this only happens when page caching is turned on. If I turn off minification, but leave page caching turned on, it still happens. That’s why I haven’t tried manually combining the css and javascript together as you suggested.

    I will update to Choices 1.8 today and see if anything changes. Let me know if you have any suggestions in the meantime. Also, could you maybe try putting descriptions and buttons in your image slider on the gwrw site and see if the formatting get’s messed up like it does on my site?

    thanks for all your help,

    Tim

    in reply to: Using Caching Plugin with Choices #116348

    I still haven’t tried this yet, but I was able to determine that minification isn’t the problem, it’s the page caching itself. When I empty the cache and reload the page it’s fine. but when I reload the page in a different browser after I’ve already loaded it in another browser, that’s when the trouble occurs. To make sure this makes sense, I’ll give you an example. I emptied the page cache and then loaded the site in firefox and it looks fine. then I load the site in chrome, and the formatting is all jacked up. If I empty the cache and then reload the page in Chrome, everything will look fine. but if I load it in firefox again after that it won’t look okay in firefox. So it’s always the second browser the site is loaded in after the page cache has been emptied that has issues. I hope this makes sense.

    Caching speeds up our site immensely, so it’s something that I can’t just ignore. Is there anything you would recommend? I’m considering putting a different slider into the theme and seeing if that works.

    Any advice is welcomed! Thanks for the great support already!

    in reply to: How do I add images to my header #117072

    Exactly what I needed! Thanks so much!

    in reply to: Using Caching Plugin with Choices #116346

    Sounds great! I’ll give these a try! Thanks for the options!

    in reply to: Add date stamp to page templates #113356

    Thank you for your response. I do have a few more questions though. Which php file do I add the above code to? And, will it add the date to all of my dynamic templates? Lastly, the date will appear on just posts right, not pages?

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)