Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Blog images not showing in flashlight #107840

    Excellent, thanks Dude for your input and advice.

    Keep up the good work chaps

    Webbstar

    in reply to: Blog images not showing in flashlight #107838

    Hi Devin

    Thanks once again for your input, at first glance that seems to have done the trick :)

    My apologies but I have to have a little moan. I am not a programer so do use wordpress and the Flashlight theme on face value as if it were any other piece of software, basicaly I don’t have the knowledge to look under the bonnet so to speak. So I did spend an evening changing settings etc by process of elimination to try and figure out the problem on my own before I ask for help on the forum.

    My question is this. The themes that come with wordpress, twenty 10, twenty 11 etc always tell me when they need updating even though i’m not even using them. Is there anyway flashlight can do this? As I only did an update to 2.0 a few weeks ago so hadn’t even dawned on me it was out of date already.

    I hope I don’t come across as ‘having a go’ so to speak, as I do really appreciate the help you and the rest of the forum people give! :)

    Thanks once again Devin

    Webbstar

    in reply to: The image gallery is broken #92186

    Hi Devin

    Just a quick post to say thanks, problem fixed. For anyone else reading this. The problem was solved by updates. As I had only just downloaded the theme I must have missed the update by hours.

    Webbstar

    in reply to: The image gallery is broken #92185

    Hi Devin

    Just mailed it to you, thanks for your help

    Webbstar

    in reply to: The image gallery is broken #92183

    Hi Devin

    Thank you for your response. How ever this is where I have put the images. as far as I can tell I have done everything as it is supposed to be done but it just doesn’t show the images on the front end. I believe the only setting where it does show the images is when i choose wordpress default gallery, this only shows one image though. I tried to add a screen grab to this post but this isn’t possible.

    Any other ideas?

    Thanks Devin

    Webbstar

    in reply to: The image gallery is broken #92181

    Hi Chaps, this is the first time of posting on any forum for me and I am not really very technical. I have familiarised myself with the theme and woo commerce fairly well but am a little confused as to why the images I upload to the new product page > gallery options > gallery do not appear as a gallery like the live example on theme forest of flashlight.

    I have just installed the latest version of wordpress, flashlight and woo commerce about a week ago. I thought you might have to add a short code in to the product description to get it to work, but after a bit of digging found this thread. I am not a programmer and to be honest most of this thread has gone completely over my head but will be keeping an eye on this thread to see if there is an update to flashlight or woo commerce so us mortals can get it fixed. I have not changed any code (as I have no idea what i’m doing there) I may possibly have changed a setting some where but I don’t think so. The rest of the theme is really straight forward, it’s just this that seems like it just doesn’t work. I have tried putting the short code slider in the product description which is a reasonable bodgit and scarper fix but not ideal when it is built in to the theme and should work.

    I would really appreciate any help, let me know your thoughts

    http://www.webbstar.co.uk (work in progress) :)

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)