Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 87 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: url hash don't works #245080

    hi, your solution works only if I’m in portada page.

    but if I’m in inicio page the sec1, sec2 or sec3 link of menu don’t works.

    xavier.

    in reply to: user not admin and admin bar not appears #243304

    Hi Devin,

    With the previous versions of wordpress the admin bar appears when de user is logged in allways.
    The parametrization, by defect, is “view admin bar”.

    With new version don’t appears, I don’t know if is a problem (or new funcionality) of wordpress or enfold, but with this code is solved adding in “functions-enfold.php”.

    if (is_user_logged_in())
    {
    add_filter(‘show_admin_bar’, ‘__return_true’);
    }
    else
    {
    add_filter(‘show_admin_bar’, ‘__return_false’);
    }

    Thanks so much!!!

    Xavier.

    in reply to: smaller header and menu #230800

    thanks master of css :)

    xavier.

    in reply to: one css modification and close #228532

    Perfect!!!.

    Xavier.

    in reply to: some css modifications #227168

    Peeeeerfect Job ;)

    Gracias amigo¡¡

    Xavier.

    in reply to: some css modifications #227087

    Hi Josué, perfect.

    One thing more…

    i like smaller margin with the slider and the text “regala aceite, regala salud”.

    Can you help me?

    Thanks so much.

    Xavier.

    in reply to: display_none sidebar search page result #219957

    Hi Yigit, incredible!!!, perfect!!!.

    Thanks for your fast and perfect support.

    Xavier.

    in reply to: post multiple images #218853

    Hi Yigit, thanks so much, is perfect.

    Best regards!!

    Xavier.

    in reply to: post multiple images #218844

    Hi, i don’t found how add images at gallery post.

    I select “gallery format” for the post but I can only add 1 image to featured images.
    How add more?

    Thanks!!!

    Xavier.

    in reply to: custom.css in any language #208888

    Sorry Ismael, the issue only exist in my mind ;)

    Close this topic and all my topics in the forum. All are solved.

    Thanks so much!!!

    Xavier.

    in reply to: custom.css in any language #208847
    This reply has been marked as private.
    in reply to: custom.css in any language #208840

    Hi Ismael, is not he problem.

    I don’t have any minify plugin.
    I have deactivated all plugins minus wpml and the issue continues.

    I write the credentials in next post if you will see the installation.

    Thanks so much!!

    Xavier.

    in reply to: some header css modifications and more questions #206110

    Hi Yigit,

    Thanks so much. Perfect 1 and 2.

    Yes 3 I solved the issue.

    5, perfect, i will see.

    And 4, i like the effect by example

    http://substrakt.co.uk/work/rewired/

    In this site they are 3 elements (iphone, imac, ipad) between two layers…

    I like an example of effect iphone (by example) are into two horizontal layers of page of enfold and into two vertical layers.

    Thanks!!

    Xavier.

    in reply to: some header css modifications and more questions #206027

    i add my dev web

    http://www.coronatolive.com

    in reply to: need downgrade enfold #205304

    close this issue please.

    thanks.

    xavier

    in reply to: create portafolio entry and 404 error #205303

    oks thanks so much peter! only mofifucation of configuration of WPML or too some change in code of theme?

    thanks.

    xavier.

    in reply to: create portafolio entry and 404 error #205146

    any advance?

    thanks!!

    in reply to: create portafolio entry and 404 error #204970
    This reply has been marked as private.
    in reply to: create portafolio entry and 404 error #204812

    Hi Dude,

    I have just opened incidence WPML but I understand that is a set of WPML and enfold problem, although it is difficult to define who is responsible.

    I would ask that you investigate so that together we find the solution.

    ———
    Hola, tengo wordpress 3.8 instalado, la ultima version del theme Enfold y WPML actualizado totalmente.

    Desde que tengo esa configuracion me esta dando error 404 en las “portafolio entries”.

    Hago un “Ver” de cualquier entrada del portafolio o utilizo cualquiera de los elementos visuales que el theme da para poder trabajar con elementos del portafolio y da ese error.

    Si hago de desactivar el plugin “WPML string translation” el problema deja de existir, pero obviamente es una solucion que no me sirve porque necesito tener ese plugin activado para que funcione el resto de WPML (woocommerce incluido).

    En enfold me han dado una solucion parcial como es poner en el function.php esto:
    add_action( ‘init’, ‘avia_deactivate_permalink_rewrite’, 10);
    function avia_deactivate_permalink_rewrite(){
    remove_action( ‘init’, ‘avia_wpml_register_post_type_permalink’, 20);
    }

    Pero arregla los errores 404 de algunas paginas pero del portafolio entries no.

    He realizado la misma prueba con otra web instalada desde 0, solo con wordpress 3.8, ultimo enfold y wpml actualizado y lo mismo. Da problema con el portafolio entries nada mas activar el “WPML string translation”. En esta web desde 0 he activado solo el “WPML multilingual” y a continacion el “string translation” y falla, por lo que el problema esta claro.

    Os pediria que urgentemente es lo revisarais ya que todo apunta que se trata de un problema de WPML y Enfold generico con las versiones mas actualizadas.

    Gracias!!

    Xavier.

    ENGLISH
    ———
    Hi, I have installed wordpress 3.8 , the latest version of the theme and WPML Enfold fully updated .

    Since I have that configuration is giving me 404 error in the ” portfolio entries” .

    I do a “View” of any portfolio entry or use any of the visual elements that gives the theme to work with elements of the portfolio and gives that error.

    If I disable the plugin ” WPML string translation” the problem ceases to exist, but obviously it’s a solution that does not help me because I need to have that plugin enabled to work the rest of WPML ( WooCommerce included).

    In enfold have given me a partial solution as it is put in the function.php this:
    add_action ( ‘init ‘, ‘ avia_deactivate_permalink_rewrite ‘, 10 );
    avia_deactivate_permalink_rewrite function ( ) {
    remove_action ( ‘init ‘, ‘ avia_wpml_register_post_type_permalink ‘, 20 );
    }

    But 404 errors fix some pages but not the portfolio entries .

    I performed the same test with another installed web from 0 , only 3.8 wordpress , WPML last enfold and updated and the same. problem with portfolio entries you nothing but change the ” string WPML translation” . This web from 0 I activated only ” WPML multilingual ” and below the “string translation” and fails, so the problem is clear .

    I would ask is what revisarais urgently because it seems that this is a generic problem WPML and Enfold with the most updated versions.

    Thank you !
    ——-

    in reply to: create portafolio entry and 404 error #204680

    Hi Dude, i write the steps.

    1) delete enfold theme directory
    2) download latest version of envato account enfold theme
    3) upload latest version enfold theme in wordpress site
    4) css changes not found (no problem is normal i don’t use a child theme)
    4) flush permalinks postname few times
    5) some pages of shop returns 404
    6) I add at bottom functions.php

    add_action( ‘init’, ‘avia_deactivate_permalink_rewrite’, 10);
    function avia_deactivate_permalink_rewrite(){
    remove_action( ‘init’, ‘avia_wpml_register_post_type_permalink’, 20);
    }

    7) all shop pages works ok
    8) in admin wordpress go to portafolio pages and go to “View page”
    all portafolio entry pages return 404 error

    I don’t know how to do……

    can you help me?. I have backup. can you modify in coronatolive’s site what ever you want..

    I need the permalinks postname beacause i have “languages in directories option” with WPML and too SEO is best with this option.

    Thanks!!!

    Xavier.

    in reply to: create portafolio entry and 404 error #204478

    Hi Ismael, i was read the Dude´s post.

    In my web i have this instructions at bottom of functions.php

    add_action( ‘init’, ‘avia_deactivate_permalink_rewrite’, 10);
    function avia_deactivate_permalink_rewrite(){
    remove_action( ‘init’, ‘avia_wpml_register_post_type_permalink’, 20);
    }

    All pages run (apparently ok) but portafolio pages never ok.

    I have the latest version of WPML, WORDPRESS and ENFOLD, is a problem? ;).

    The solution is deactivate the enfold theme, delete the themes/enfold directory and updload the latest version of enfold?.

    At night we test this.

    Thanks!!!

    Xavier.

    in reply to: create portafolio entry and 404 error #204383
    This reply has been marked as private.
    in reply to: create portafolio entry and 404 error #204378

    Hola Josue, buenas noches (hora española ;)).

    Me he estado leyendo el articulo y es complicado ubicar el problema que esta pasando, ademas que tampoco soy un experto en wordpress como vosotros.

    Lo que esta claro es que la instruccion que me ha dado Ismael hace que el sistema funcione correctamente con el permalink “nombre de entrada” ya que sino habia veces que tambien daba errores en paginas que no eran del portafolio.

    Con el permalink por defecto no lo puedo dejar porque sino WPML no funciona ya que la estructura por directorios y querer tener un SEO correcto lo desaconseja.

    El error solo se esta produciendo en la parte de las “entradas del portafolio” que corresponde exclusivamente a enfold.

    Os pediria a ver si le podeis hechar un vistazo. He borrado el .htaccess y se crea correctamente por el servidor Apache, su contenido es:

    - no vaya a ser que falte alguna directiva.. -

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ – [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>

    # END WordPress

    Un saludo!!!

    Xavier.

    in reply to: create portafolio entry and 404 error #204360

    Hi Ismael, don’t work.

    steps:

    1) Items portafolio
    2) New
    3) title:bla bla bla
    content: ble ble ble
    4) Publish
    5) View entry portafolio
    –> error 404

    in reply to: create portafolio entry and 404 error #204337
    This reply has been marked as private.
    in reply to: header with bottom navigation and css changes #203421

    Solved 1).

    Is possible in header_meta, “Contactar + Mi cuenta + flags languages” at left of screen?

    I like social icons in white.

    Thanks!!

    Xavier.

    in reply to: header with bottom navigation and css changes #203413

    Hi, solved 2).

    Only question 1) (in IE runs ok)

    Thanks!!

    Xavier.

    in reply to: header with bottom navigation and css changes #203353

    i Yigit,

    1)
    i have applied a 75% menu section for to see the breadcrumbs but not works.i click in “tienda” by example and click to breadcrumbs and don’t works. can you help me?

    2)i like to see too the background color marked in header with yellow in green. what css modifications please?

    after your css modifications i will modify in theme editor yellow by white and the ajax cart icon and your content will see correct,

    thanks.

    xavier.

    in reply to: not appear border in header section mobile version #199321

    Perfect!!!

    Xavier.

    in reply to: little problems alignment in pages woocommerce my-account #199301
    This reply has been marked as private.
Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 87 total)