Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #13550

    Greetings. I can run the Default Small slideshow on my defined homepage but when I enable the 2D or 3D slideshow it will not render. I have re-uploaded all of the brightbox files and still no fix.

    The only two plugins I currently have running are Google XML Sitemaps & Contact Form 7.

    Any help would be overwhelmingly appreciated.

    http://www.jssusa.us

    #79660

    Hi PixelandProse,

    I’m not seeing any javascript errors from the plugins but can you try re-enabling the 3D slideshow so we can take a look at what is happening when its selected.

    Regards,

    Devin

    #79661

    3D is now enabled:

    http://www.jssusa.us

    Thanks for your help.

    #79662

    I’m not sure whats going on. Nothing is being output on the page for the slider now and there aren’t any new errors showing a conflict.

    Can you create a temporary admin account so that I can log in and take a look at whats going on.

    You can send the information to my email at DevinVinson (at) gmail.com. Make sure to include a link to this topic so that my spam filter doesn’t grab it :)

    Thanks,

    Devin

    #79663

    Credentials have been sent. Many thanks.

    #79664

    Hi PixelandProse,

    I am not sure what the cause was but the themes tend to play a little nicer with the homepage if it uses a dynamic template. I went ahead and created one for you that has the same layout that you had but not it works with all the slider types.

    Hope that does the trick for you :)

    Let us know if you have any other issues.

    Regards,

    Devin

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘2D & 3D slideshow not working’ is closed to new replies.