Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #23007

    Hi,

    First of all, thanks for this amazing theme.

    There is one bug that is killing me. When placing html inside an accordion from the “Advanced layout editor”, it gets messed up after a couple of edits and I have to start all over.

    I´m also experiencing some other bugs with the “Advanced layout editor”, for example: On some pages, the text editor is not editable. Nothing happens when clicking inside the editor, not possible to write and the field is just greyed out.

    Can you please look into this?

    #118212

    Hi,

    Please download the latest version of Enfold which 1.4 on your themeforest account. Override the old files via FTP.

    Regards,

    Ismael

    #118213

    Hello,

    I have the same problem. With the avia editor : component accordion, I used it to create a page 2 days ago, and it was working correctly. But now, after copying some text (using CTRL + C, CTRL + V : I don’t konw if this is the reason) in the text part of the accordion, Nothing show up. When I export the content of pages, I can see that the text is really there. do you have an idea?

    #118214

    Hi AthomeDesign,

    Can you create a temporary login for me so I can take a look at the page live?

    You can send the information to my email at DevinVinson (at) gmail.com. Make sure to include a link to this topic so that my spam filter doesn’t grab it :)

    Regards,

    Devin

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Accordion bug’ is closed to new replies.