Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #207344

    Hi,

    Im using the Avia Layout Builder to lay-out the page.
    In the content element ‘text block’ there is the option to ‘add media’, however this is not working in both ‘visual’ or ‘text’ mode.

    How can we insert an image in the text?

    #207439

    Hi hotspot!

    Do you mind creating a temporary admin login and post it here privately so we can take a look? It does work fine on my installation and as far as i know, none of other users reported such issue

    Regards,
    Yigit

    #207448
    This reply has been marked as private.
    #207452

    Hey!

    I have just checked your website and i was able to add image to text block. Please check your “test” page
    See screenshots here http://i.imgur.com/MPVOQz7.jpg and on the page http://i.imgur.com/0BGHzfT.jpg
    Which OS and browser are you using?

    Regards,
    Yigit

    #207457

    thanks for you fast action.

    Im on mac os x 10.6.8
    prefarably i use safari (at this machine version 5.1.10)

    What browser are you using?

    #207460

    Hey!

    I am using Windows 7 and i made the changes on Chrome. I will tag Josue so he can check your website on his Mac. Let us wait for his answer

    Regards,
    Yigit

    #207547

    Yigit, in FireFox for mac also no luck to insert images. In Google Chrome it does work, but sometimes not, so very strange behaviour :-(

    • This reply was modified 6 months, 3 weeks ago by  hotspot.
    #207558

    Hi!

    In the meantime, can you try it on another computer? As i mentioned before, none of the users reported such issue

    Best regards,
    Yigit

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.