Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #261531

    On a new page, when clicking “add external video by url” the url pop up shows up but it’s behind a blacked out transparent screen and i can’t click on it. when i click the screen the pop up goes away. yikes please help!

    #261790

    Hi crobar123!

    Thank you for visiting the support forum!

    What theme are you currently using? If you don’t mind, please give us a link to the website. We would like to check it.

    Cheers!
    Ismael

    #261816

    Currently using Sentence. Here’s the URL. http://universal.quadland.org

    #261819

    Hi!

    Please try adding following code to Quick CSS in Sentence theme options under Styling tab

    #TB_overlay { z-index: 22; }

    Best regards,
    Yigit

    #261822

    That didn’t fix it. I hope i was being clear as to what my problem.

    Here’s a link to screen shot of problem

    http://i62.tinypic.com/14o8868.jpg

    • This reply was modified 3 months, 1 week ago by  crobar123.
    • This reply was modified 3 months, 1 week ago by  crobar123.
    #261827

    Hey!

    My bad. It should not be in Quick CSS. Please go to wp-includes/js/thickbox folder and open Thickbox.css file and find #TB_overlay and change z-index to 22

    Regards,
    Yigit

    #261829

    Great, i’ll have to get the server admin guy to do that one I guess, I don’t have access to where the theme folder is. Anyway, thanks!

    #261839

    Hey!

    You are welcome, i will keep the thread open. It will be on hold until you post again. Please confirm that it worked for you so we can mark the thread as resolved.

    Best regards,
    Yigit

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.