Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #296926

    Hello,

    A few weeks ago you have immensely helped me with my advance layer slider in page and all worked fine but when I created a few posts hell broke loose.
    Could you please assist me in fixing my posts section to be the same.

    #297036

    Hi Isidoros!

    Please edit your blog post and choose not to display transparent header under Layout section – http://i.imgur.com/q38nF0J.png

    Regards,
    Yigit

    #303136

    That doesn’t work for me

    please help thanks

    #303140

    Hey!

    Please add following code to Quick CSS in Enfold theme options under General Styling tab

    @media only screen and (min-width: 768px) {
    .single #main { padding-top: 300px!important; }}
    #main, .html_stretched #wrap_all { background-color: #09529a; }

    Cheers!
    Yigit

    #303143

    that fixed the header but advance layer slider still won’t show, is it not supposed to in posts?

    #304215

    Hi!

    Can you post a link to an actual Post? the page you posted is empty.

    Best regards,
    Josue

    #306025
    This reply has been marked as private.
    #306096

    Hi!

    Thank you for the info.

    Looks like you did a major modification on the theme. How did you add the layer slider on the header in the first place? There’s no option to add a layer slider on top of the header.

    Cheers!
    Ismael

    #306149
    This reply has been marked as private.
    #306419

    Hi!

    Advanced Layout Builder does not work on blog posts. Technically it does, but it is not something we recommend. Please use magic wand to add shortcodes to your blog posts

    Cheers!
    Yigit

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.