Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #168101

    Hi,
    I am using advanced layer slider, it does appear at certain time while opening the page.May be after reloading 2 or 3 times it appears.Why is this happening.?
    Thanks

    #168152

    Hey judetsai!

    Can you post the link to your website so we can inspect elements?

    Regards,
    Yigit

    #168545
    This reply has been marked as private.
    #168749

    Hi!

    I checked your website on Chrome, IE and Firefox and in all browsers LayerSlider appeared once i went to your page. Which browser are you using?

    Regards,
    Yigit

    #169746

    I am using Chrome, it happens randomly. Can you please try refreshing the website in the browser few times.

    • This reply was modified 1 year ago by  judetsai.
    #170910

    Hello!

    I had no issues under any circumstances loading it either. I tried in various browsers, force refreshing, incognito mode etc but wasn’t able to get a failure to load on my end.

    Cheers!
    Devin

    #171425

    Hello
    But i am still getting same loading problem(loading problem in the sense even the slider placeholder will not be visible) in my laptop as well as desktop, what might be the reason, did i missed anything on my end?I also tried in responsinator.com the same problem occurs in some of the resolutions.
    Thanks

    #171595

    Hi!

    I tried on my iphone this time, on Safari and Chrome and both in landscape and portrait modes, refreshed page few times, but it works fine :)

    Cheers!
    Yigit

    #172065

    HI,
    I tried this in some of my colleagues pc’s, i am getting the same issue again. :( Why is this happening…what are the possibilities/troubleshooting methods if the slider is not loading?
    Thanks

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘Advanced layer slider not loading properly at times’ is closed to new replies.