Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #26212

    Hi, we’ve installed the Enfold theme on our staging servers, but can’t get the drag and drop layout builder to work. When you drag an icon from the menu to the space where you want it, nothing happens – you can see a screencam of this happening here:

    https://www.dropbox.com/s/a1zckbdgwsfh41v/drag%20an%20drop%20not%20working%20-%20Wi-Fi.mp4

    We’ve updated and reinstalled the theme. We’ve upped the memory. We’ve also changed the folder permissions. It happens in any browser, and any OS.

    If we can get this to work, we will need to upgrade to the full commercial license. Any ideas?

    Thanks

    Spen

    #129699

    Hi Spen,

    Have you tried disabling all other running plugins and drop ins? There could be a conflict with an admin loaded javascript file or something like that.

    Is the server available to a point where we could log in and take a look to see if there are any errors we can see with dev tools?

    Regards,

    Devin

    #129700

    Hi Devin, yes, we’ve tried disabling all other plugins etc. can you email me at spen at present.me and I’ll send you log in details?

    Cheers

    #129701

    Hey!

    Please create me a wordpress admin account and send me the login data to: (Email address hidden if logged out) – I’ll look into it.

    Best regards,

    Peter

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Advanced Layout Builder Drag and Drop not working’ is closed to new replies.