Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #12653

    First, just wanted to say how amazing this theme is. Thank you.

    I’ve made a simple page with some screenshots that shows my problem. Here’s the link: http://s4394.at2.pressdns.com/en/wpml-problem/#!prettyPhoto

    Essentially, my Ajax slideshow works BEAUTIFULLY in English, the secondary language in WPML. When I switch to Spanish, the default language, only images show up, with none of the text or PORTFOLIO META information I assigned it.

    Any ideas? Thanks :)

    #76275

    Since I created that page a couple of days ago, there has been a change. The screenshots show the Ajax slider working with the secondary language (English). HOWEVER, the scenario is actually a vice/versa. The Ajax slider works and shows text and meta information in the primary language (Spanish), but does not show said content in English, the site’s secondary language.

    Just thought I would clarify!

    #76276

    Hey rileyjclark,

    I’ll have to forward the topic on to another of the support crew who is a bit more familiar with WPML than I am.

    Regards,

    Devin

    #76277

    Thank you very much Devin! I’ve been racking my brain trying to solve this, but can’t get it working.

    I’ll be awaiting some type of response from your forwarded message and thank you for your response!

    Cheers to you,

    RC

    #76278

    Hi,

    Note: I’m going to close this topic and link to the second topic you created:

    http://www.kriesi.at/support/topic/no-response-from-previous-post-re-ajax-slideshow-and-wpml

    Regards,

    Mya

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Ajax Slideshow not working with WPML’ is closed to new replies.