Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
  • #2938

    I’m using NextGen to manage my images and when I insert them into a post, I can’t get them to break when I want.

    For this page, I inserted the main image as a Singlepic and the others as thumbnails. I’d like the 3 thumbnails to position underneath the large image, as opposed to the right of them.

    I tried inserting a
    and even a

    and neither of them would push them to the next line.



    you can try to replace following code in style.css:

    #main img{
    margin-bottom: 5px;
    display: inline;


    #main img{
    /* float:left; */
    margin-bottom: 5px;
    display: inline;


    That worked, but now all of the thumbnails have an orange line underneath them (as links?).

    Is it possible to get rid of those on the thumbnails but not on the text links?

    Thanks SO much for your swift response! Loving the Display theme.


    Try to add following to style.css:

    .shutterset_ , .shutterset_singlepic658{
    border: none !important;


    That kind of worked, but only for the thumbnails that occur after the singlepic insertion (the singlepic still had the orange line as did my portfolio page thumbnails). I’ve reverted back to the original CSS and am using a full size image at 532px wide as the first image, which seems to naturally bump the thumbnails to the next line.


    Glad that you found a solution :)

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Aligning images in Display post using NextGen’ is closed to new replies.