Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #3722

    Hi there,

    I have been setting up a shopping cart on my clients site using wp shopping cart and then deactivated it as I was getting an error. I then reactivated it but then found that on the site all my page links were broken and deferred back to the home page so in effect all I have now is the homepage for every link other that the categories links. Can anyone please help with this?

    I have deactivated all the plugins and the issue is still there. I have cleared all cache and tried other browsers and its still all the same. I then activated other themes and the issue still stays. The theme is back on without widgets active and still the same. How can I restore and fix this issue? http://www.fishandco.com.au

    Regards

    Peter

    #43457

    Hi there,

    I found some support forums from wordpress and basically reset the Reading settings to selecting page and post and then back to the default and this cleared the issue. Not sure how it all happened by activating and deactivating plugins though?

    Regards

    Peter

    #43458

    Hey,

    it was very likely a permalink and/or reading setting problem and your change forced WP to flush the settings (write them to db again).

    #43459

    I’ve tried doing these same steps to fix my problem (only happening on one page for me instead of whole site), but nothing seems to work. Any ideas?

    #43460

    Hi beckyhartke,

    Do you have a link where we can take a look at the site?

    Regards,

    Devin

    #43461

    Hmm… The problem has seemed to fix itself now. Not sure what the deal was. Thanks anyway!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘All page and post links only load the home page’ is closed to new replies.