Tagged: ,

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #12287

    I’m having an issue with the archive links as they display on my front page. The monthly dates are split where Dec 2011 start in descending order on top and January 2012 starts ascending until they meet in the middle. I want these to display from the last month back and can’t seem to figure out how to do this. Any help is much appreciated

    #74963

    I marked this thread for Kriesi. It seems like you’re using the standard archive widget and I’m not sure if it’s possible to change the archive order. I didn’t found any hints in the wordpress forum.

    #74964

    Thanks! I’d really like to get this fixed to display properly.

    #74965

    Hi AzambaInc,

    Quick update: Kriesi will be taking a look at all of his flagged topics so hopefully he’ll have an answer on this :)

    Regards,

    Devin

    #74966

    Hey!

    truth to be told, I have no Idea why this is happening. The widget is a wordpress widget and I havent modified any of its behavior. Are there any plugins active that might interfere?

    Best regards,

    Kriesi

    #74967

    I have several active plug-ins. I’m guessing the only way to find out if this is the case is to deactivate them one at a time and check the archive display?

    #74968

    Hi AzambaInc,

    That is correct. Just deactivate them one by one and test the archive functionality.

    Regards,

    Devin

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Archive won't display months in the correct order’ is closed to new replies.