Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #6476

    Hi,

    I’ve set up Corona on the site below, but I’ve had a few problems with the Fade Slider not wanting to autorotate:

    http://www.goldhawkinteractive.com

    Specifically, the areas I want to rotate are the main page portfolio elements below the main slider, the slider on the Games page and the full-size portfolio items such as this one: http://www.goldhawkinteractive.com/game/xenonauts/

    Any help would be appreciated. The sliders work fine when you click the left or right arrows, but I’d rather they started playing immediately as it’s not always obvious that the image is a slideshow.

    #54303

    Hmm, it seems to be working on the full-size portfolio items, but not the smaller ones.

    #54304

    Sorry, for the stupid question, ChrisEngland, you have the settings for autorotation “on”?

    At the page, where the slideshow is, at the bottom you’ll find the “slideshow options” and below it “Autorotation active?

    Check if the slideshow should rotate by default”. Do you have set this to “on”?

    #54305

    Yup, I’ve got it set to on for the individual portfolio item. The issue seems to be when the portfolio item is being displayed as part of a larger list – on the front page, as part of 4 portfolio items and on the Games page as part of a list (although it’s the only item in the list at the moment). It doesn’t rotate then, but does when the individual portfolio item is viewed.

    #54306

    Hey,

    at the moment the autorotation feature is not supported for overview pages (like columns, etc.) but only for singleentries. Another user asked to implement this feature and I’ll report your request to Kriesi.

    #54307

    OK, thanks. I think it would make a big difference to the overall appearance of the site if it was implemented.

    #54308

    Just wondering if Kriesi ever implemented this auto rotate on the overview pages. I agree it would be really nice to have!

    #54309

    You can try Kriesi’s hack/mod here: http://www.kriesi.at/support/topic/autorotation-not-working

    #54310

    You guys are awesome. Thank you!

    #54311

    Glad that I could help you :)

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘Autorotate not working on Fade Slider’ is closed to new replies.