Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #9191

    Hi

    I updated the site today to WP 3.3.1 and the avisio slider stopped working after updating WP. The 3 image slides still appear below the slider, but there is no slideshow effect. Anybody know what broke?

    Here is the URL to the site: http://alcantara-designs.com/ad/

    BR,

    Rhoel

    #63795

    Please install the latest versio (v1.2.1) of Avisio. This will fix the issue.

    #63796

    Okay will try that thanks

    #63797

    I uninstalled the old version and installed the new one (1.2.1), Unfortunately, the problem persists. An more ideas?

    #63798

    I had the same problem and the same result after “upgrading” to wp 3.3.1 and avisio 1.2.1. Help! I have an ad starting Wednesday 2-15 that is linked to my site: christian-publishing.net and the sliders aren’t working. I tried installing a new slider but no luck.

    #63799

    Would it be possible to give the admin login details so you can check it out???

    #63800

    @genesiscom, this worked for me: I deleted the old slider entries and then manually added them back one at a time. Hope it helps.

    #63801

    I’d also try to clear the browser cache and the wordpress cache (if applicable) because the issue can be triggered by leftovers too.

    #63802

    When I uploaded the custom.js file from 1.21 update – the slider immediately started working again.

    #63803

    where i can get the new version?

    #63804

    Hi!

    You can download the newest version of the theme free of charge through ThemeForest under your download section.

    Regards,

    Chris

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

The topic ‘Avisio slider stopped working in WP 3.3.1’ is closed to new replies.