Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
  • #219509


    My homepage is displaying the correct background image: But all of the blog-post pages are displaying the wrong image. How do I sort this out so that the “studio” pic displays on every page on the website?

    Many thanks.


    Hey lio119!

    Please try flushing browser cache. I just checked your website and studio background image is being displayed on all of your pages.


    EDIT: Did not notice Blog pages at first, please go to Flashlight theme options > General Settings and set Studio image as Background image and Default background image gallery

    • This reply was modified 1 year, 8 months ago by  Yigit.

    Hi Yigit,

    Thanks so much for your advice. I did that:

    But it doesn’t seem to have changed the image on the blog pages.

    Best wishes.



    You need to edit each post then look for Gallery Options > Enforce Default Background?> select “Select the default gallery as background”.



    Thanks Ismael, but on the edit blogpost page, I can only see these options, no ‘enforce default background’ option:



    Please create us an admin account and post the login credentials as private reply – we’ll look into it.

    Best regards,

    This reply has been marked as private.

    Okay, all fixed up. The old image had gotten stuck attached to the background and couldn’t get overwritten manually. It was a remnant of the old theme and with the new version it shouldn’t ever happen again. So you can now change it from the Theme Options>General settings as needed.




    You’re a star, thanks so much for all your hard work Devin! It’s perfect.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘Background image problem’ is closed to new replies.