Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #213469

    Hi,

    I am in the process of changing the entire layout of my site pages and the problem is I can’t do it when working on safari because avia is acting strange.
    The modules appear reduced and because of that, if I click on one, I cannot add content, pictures or else.
    Please have a look at the picture attached because it’s difficult to explain.

    https://www.dropbox.com/s/nn7its0yi98o518/Modifier_la_page_%E2%80%B9_wordpress_et_webdesign_par_Christelle_Bourgeois_%E2%80%94_WordPress.jpg

    This problem occurs on my live site http://www.calliframe.com but also on local.

    I think it’s only related to safari, because when I log on my site on firefox it seems fine for now…But I work a lot with safari and I hope this can be fixed.

    Kind regards,

    Chrys

    #213472

    Hi chryseis!

    What version of Safari are you using and on what OS?

    Best regards,
    Devin

    #213473

    Hi

    version 7.0 on OS Mavericks.

    #213600

    @chryseis … please note that the avia content builder has never worked for us using safari or firefox, but chrome is fine. I thought it was probably due to addons we have installed in those browsers.

    #213657

    Hey!

    I have reported the issue to Kriesi. Please wait for his response. Please disable all existing plugins and extensions on your browser then test the avia builder again.

    Regards,
    Ismael

    #213798

    Hi Ismael,

    Thanks for that because I like to work on safari (not for everything) but the enfold interface is smoother on safari. I have developed two websites on safari with enfold,and it has always worked fine until yesterday…And I didn’t do any update since except the ones about enfold.

    Kind regards

    Chrys

    #215731

    Hey Guys!

    Unfortunately I can’t reproduce any problems with the layout builder in Safari. If you post me your login credentials (make sure to mark the entry as private reply) I can take a look if on your installation there is something different :)

    Best regards,
    Kriesi

    #216304

    Hi Kriesi,

    This topic was closed a few days ago so I assumed maybe the problem was coming from my side…
    In fact, now the layout builder is working again in Safari. But it’s not the first time I had an issue with it…Anyway, finger crossed, I can work with it now, so the thread can be closed.

    Kind regards,

    Chrys

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘big issue with avia builder on safari.’ is closed to new replies.