Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #9351

    Hello,

    I installed the Propulsion theme today and everything was working fine until I activated the Woo-Commerce plug-in. Once I activated the plug-in, the following error appeared at top of my word press dashboard page

    Warning: session_start() [function.session-start]: open(/var/chroot/home/content/49/8970949/tmp/sess_ngk7apo5rl5du5sh39bjigd1j1, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/content/49/8970949/html/wp-content/plugins/woocommerce/woocommerce.php on line 80

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter – headers already sent (output started at /home/content/49/8970949/html/wp-content/plugins/woocommerce/woocommerce.php:80) in /home/content/49/8970949/html/wp-content/plugins/woocommerce/woocommerce.php on line 80

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/content/49/8970949/html/wp-content/plugins/woocommerce/woocommerce.php:80) in /home/content/49/8970949/html/wp-includes/functions.php on line 861

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/content/49/8970949/html/wp-content/plugins/woocommerce/woocommerce.php:80) in /home/content/49/8970949/html/wp-includes/functions.php on line 862

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/content/49/8970949/html/wp-content/plugins/woocommerce/woocommerce.php:80) in /home/content/49/8970949/html/wp-includes/functions.php on line861

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/content/49/8970949/html/wp-content/plugins/woocommerce/woocommerce.php:80) in /home/content/49/8970949/html/wp-includes/functions.php on line862

    also, at the bottom of the page, the next line showed up

    Warning: Unknown: open(/var/chroot/home/content/49/8970949/tmp/sess_ngk7apo5rl5du5sh39bjigd1j1, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

    Also, my webpage doesn’t display the propulsion theme, instead it only shows the same error messages (at least I think they are the same).

    you can see it in action at http://www.audio-u.com.

    When I deactivate woo-commerce, everything goes back to normal, but as soon as I reactivate; it appears again.

    What can I do?

    Other info:

    I am on GoDaddy, Linux / 4GH Web Hosting

    I downloaded propulsion about 4 days ago, so I’m pretty sure I have the newest version

    I downloaded woocommerce last night so I definitely have the right version

    Also, I have tried deleting woocommerce, re-downloading it and installing it again, as well as installing it straight form the wordpress plug-in market

    #64429

    Hey Honorwounds,

    Can you try activating the TwentyElven theme then turning on WooCommerce. Also make sure no other plugins are active.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

The topic ‘Big Problems whenever I activate the WooCommerce Plug-In’ is closed to new replies.