Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #4545

    Hello.

    I have been using the Avisio Theme for my website (http://www.midtowntab.com) and it has been great! I can’t tell you how many people have commented about the professional look of my site. That said, I have a problem. I just updated to WordPress 3.1.3. Once I made the change, the once-black background (I believe it was the default bg) that is behind the slideshow, behind the bottom menu and footer, and the accent stripe on my other pages (For example: http://www.midtowntab.com/about-us) has disappeared. How can I get this resolved? I haven’t been able to find anything to explain it’s disappearance while digging through the code. Thanks!

    #46735

    Hey,

    add following to style.css (at the very bottom):

    #wrapper_featured_area, #wrapper_footer_top {
    background: url("http://www.midtowntab.com/wp-content/themes/avisio/images/skin1/bg_grain.png") repeat-x scroll center bottom #000000 !important;
    }

    #wrapper_footer_bottom {
    background: url("http://www.midtowntab.com/wp-content/themes/avisio/images/skin1/overlay.png") repeat-x scroll left top #000000 !important;
    }

    #46736

    Worked like a charm. Thanks so much!

    #46737

    Glad that I could help you :)

    #46738

    Hello again. I just ran into the same problem I asked about a few months ago (see above), except that it is now only my footer area that’s disappeared. I still have the code that was suggested above at the very bottom of my style sheet. I’ve gone through the code probably 10 times and I’m stumped. I appreciate your help with this!

    #46739

    Hey,

    maybe you should try updating to the latest theme version before we continue, you’re running version 1.0 while the latest version is 1.2.1. You can download this for free on Themeforest. Let us know when you’ve updated :)

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Black Background Has Disappeared (Avisio Theme)’ is closed to new replies.