Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
  • #202747

    Running wordpress 3.8 upgraded to Enfold 2.5 and the Avia doesn’t work. Deactivated all plugins and same issue. Do you have any idea how to fix this. I noticed a few other people having the same issue. Let me know if you need temp login.



    same problem here with 3.8 and 2.5
    solved: in my case, admin in English with Switch plugins is the problem

    • This reply was modified 1 year, 11 months ago by  mmi.

    I have the same problem.

    @mmi : How did you solve it ? I didn’t understand “admin in English with Switch plugins is the problem”


    Still having the same issue. I’ve deactivated all plugins and nothing changed.

    I found a work around until a monitor from kriesi address this issue.

    If you deactivate “Visual Editor” in your “Users” options you can code html into the text blocks.

    Hope this helps



    Please check on Screen Options if the Avia Layout Builder is ticked. Disable all plugins then test it on another browser.



    I’ve disabled all plugins and tried on new browser. Same issue.



    Please edit one of your pages and click on Screen Options and make sure that Avia Layout Builder is checked

    Best regards,



    Just to follow up as I did wrote in this post.
    It’s working normally now for me but I’m not sure why. I had the same plugins on my testing site which was working well. I started deactivated one plugin to see, and it worked. I’m not sure whether or not it was because of this plugin (as I said it was also on my test site).

    If Call1161 is like me, then yes Avia was definitely activated. As far as I remember only the text block wasn’t working, others (accordéons, icon box etc) were working normally.

    Maybe try to reinstall the theme.

    Hope it helps,

    • This reply was modified 1 year, 10 months ago by  Emmanuelppp.


    @emmanuelppp thanks for the feedback! :)

    Best regards,


    Reinstalled theme with no plugin’s activated. Same Issue.



    Do you mind creating a temporary admin login and post it here privately so we can take a look?


    This reply has been marked as private.


    I have just logged in and i was able to use Avia Layout Builder. I have created a private page called “Test” which you can find in pages. Is it working fine on your end as well now?


Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

You must be logged in to reply to this topic.